![]() |
Cytat:
:) |
Brambi
"Dla takich ludzi tam jeżdżę bo sam chce taki być !!:)" musisz więcej pić, żeby wcześniej odpaść, wtedy rano wcześniej wstaniesz, tak przed wszystkimi koło 6:00 :D |
Próbowałem zapodać kilka fotek z meetingu (w tym filmik z zakończenia sobotnio-niedzielnego koncertu), ale niestety, nie zatrybiło mi to :mur:
Wku...ło mnie, "naruszyło" konstrukcję laptopa -odpuściłem! :mad: (szkoda prądu i moich nerwów na ten cały "ang/elektroniczny", -niezrozumiały dla mnie bełkot) :convulsion: Jeśli jest ktoś chętny aby mnie w tym wyręczyć, niech mi poda swój adres, -wyślę materiał na płytce (nie chodnikowej -bez obaw!) przez tradycyjnego, pieszego posłańca :Sarcastic: :lol8: Z mnóstwa bisów rzeczywiście zrobił się drugi pełnowymiarowy koncert, zakończony dopiero gdzieś po 4.oo, a w jaki sposób? -będzie można obejrzeć... Niesamowity Zespół i niezwykła atmosfera do końca... :brawo: :Thumbs_Up: PS. Już załatwione z Kol. Tupkiem :) :Thumbs_Up: |
spoko, moge się tym zająć
adres wyślę na priva tup@tapatalk2 |
Cytat:
Noooo więcej nie pije ! i mniej tez nie heeheh. Grucha alkohol to nie wszystko jeszcze jest yntylygynta rozmowa i kulturalne poznawanie otoczenia ! |
Ufff...i mnie udalo sie dojechać :at: do domu po 17 godzinach jazdy w deszczu :cold:
Dzieki za super atmosfere. Organizatorom za włożony trud w przygotowanie i ogarniecie Taaakiej:Thumbs_Up: imprezy. Maro71 i ekipie na Katach za afryki z piachu wyrwanie, LuzMaryji za ciche chrapanie. Lordowi co offa prowadził, Movistarowi ze o Izim mi prawil... no i Pani Izie co najlepsze kielbasy wydawala, żeby zabawa nam sie udala. No i wszystkim tym którzy byli i tak późno spać sie położyli....:spac: Teraz czas na mnie, ide spac...:spac: Do zobaczenia w przyszlym roku :umowa: |
Nie wiem do kogo w końcu pisać więc pytam tutaj.. Kiedy będą rozesłane dane do przelewu za wylicytowane na zlocie graty?
Nie ukrywam, że troszkę na czasie by mi zależało.. |
Cytat:
Wszystko (niemal) zostało wysłane. Sorry kolego. Już Ci wysłam priv. |
Cytat:
fotki |
Skoro juz na forum, jedynego słusznego motocykla, wyladowałem (wszystko przepadło jakakolwiek obrona przed jednośladem staje się nemożliwa) to dodam dwa zdanie od siebie.
1. Szacuneczek dla organizatorów, IZI meeting pod względem organizacji wypada naprawdę dobrze jeśli nie rewelacyjnie (opaski na rękę zamiast identyfikatorów oraz bloczki żywieniowe rozwiązą aktualne problemy) 2. Poznałem kupę fantastycznych ludzi i pałam miłością do całego wszechświata :-) 3. Przeczytałem wszystko o IZIm i przykro mi że niemiałem okazjo go poznać. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19. |