![]() |
Ja też dotarłem do domu. Chłopaki dzięki za fajna zabawę. Myślę, że macie jakieś lewe układy nawet z pogodynką. Tak ciepło i ładnie w listopadzie to muszą być siły nieczyste. Miejsce zajefajne, okolica pikna, Traska super hiper a szczególnie groble.
|
Cytat:
|
Melduje swoje przybycie cały i zdrowy.
Imprezka super, pogoda w cipke ( cyt. Ropuch), kiełbaska do tej pory mi się odbija :) OFF-ik jak dla mojej krowy trochę za bagnisty, ale dało się rade. Do następnego razu |
dzieki wszystkim za fajna zabawe trasa off zajefajna - tylko zgaga troche pali...:kumbaya:
|
Dzięki wszystkim za wspaniała imprezę :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
Dotarliśmy cało -Lena i Wojtek m72.Dzięki za spotkanie - nasze pierwsze, ale już umówiliśmy się na powitanie sezonu - GIZIU _ trzymamy Ci miejsce w pokoju (Wojtek opracowuje jakąś cudowną opcję tłumika)!Organizatorom ukłony za wytrwałość! Pozdrawiamy!!!
|
http://picasaweb.google.pl/A.D.babee...enieAfrykaSkie
a tu fajne fotki, jeszcze raz pozdrawiam wszystkich i dzięki za super impreze :D |
Jestem.
Wróciłem. Żyję. Ale co to za życie jest... ;). Po Wawką w lesie zgubiłem bagaż i się dopiero w domu zorientowałem, że brakuje jednej torby :D. Na szczęście znalazłem... |
Impreza super - zresztą jak zwykle w Waszym towarzystwie. Dzięki za miłe przyjęcie niespodziewanych gości. Sorki jeśli komuś zepsułam weekend ;-))))))) Pozdrawiam
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby nie ta zasrana mgla na 1ce, to bylbym z Wami tak z 1h dluzej.. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |