![]() |
Dzięki wszystkim za ten czas! Było super! Kinia, Mygosia, Raf - następnym razem to my wygramy :D
Duża buźka dla wszystkich: :dizzy::kumbaya::blues::beer2::rules: |
Dzwonilem do Thorgala, jest ok, ma chyba zlamana kosc strzalkowa, ale jeszcze nie widzial RTG
oprocz tego zkrecony kark-tak mi mowil Nie moze ruszac szyja, ale nie bierze ani kroplowki,ani przeciwbolow-wiec jest ok.-chlopak jest twardy noga narazie w gipsie,ale tylko pod kolano nie jest zle, na miejscu Polica i Strazacy mysleli,ze bedzie duzo gorzej po takim uderzeniu przez osobowke. |
Organizatorom wielkie podziękowania za włożoną pracę.
Ekipie z offa podziękowania za wspólnie przelany pot. Wszystkim obecnym podziękowania za stworzenie atmosfery :) Dla Thorgala dużo zdrowia! P.S. Może moja cola nie była zła ale storpedowała mnie Twoja tequila! |
Dziękuję wszystkim za wspaniałą imprezę. Szybkiego powrotu do zdrowia dla Throgala.
Puszek, Dunia, dziękuje za poprowadzenie do Krakowa ciekawymi szuterkami.:Thumbs_Up: |
Szkoda, że stało się to z Throgalom, ale myślę, że dobrze zrobił, a nie iść. Droga była tak
http://s020.radikal.ru/i711/1310/d2/8f33422b0342.jpg Mam nadzieję, że do otwarcia pogoda będzie lepsza |
Właśnie dojechaliśmy :D
Dzięki wielkie za super impreze, która potrafi trwać bardzo długo :D |
Jako stary i zgryźliwy tetryk - mam za złe:
- organizatorom, że pomimo włożonej pracy i słonecznej pogody za dnia, nie potrafili załatwić cieplejszych nocy - było kurewsko zimno - gospodarzowi ośrodka, że nie uprzątnął kup ludzkich z terenu ośrodka, w których z lubością wytarzała się moja suka - Afryka - współtowarzyszom biesiady, za kosmiczne drinki, po których padłem do snu w stylu " sciętej sosny" ( Atomku- Twoja ziołowa nalewka wciąż zalega na moich kubkach smakowych ) Puszkowi dziękuję za ożywioną wymianę poglądów przy stoliku :D Uwaga: znaczne nagromadzenie osobników z niebieskimi nickami i ich potajemne knucie po pokojach zwiastuje następne rewolucyjne zmiany na forum Thorgal -życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. Osobiście mam przekonanie, że któraś z nich kiedyś mnie zabije. Twojej to się nie udało i mam nadzieję, że to wyczerpało pasmo Twojego pecha |
tedix86. Tobie jako przedstawicielowi organizatorów dziękuję za beztroskie dwa dni, choć bania na wejście i Sołtysowe słowa: "do dna" nie wróżyły nic dobrego :D.
Dzięki Wolly za przygotowaną trasę po okolicy. Jednak kościół w Inowłodzu z 1086 jest starszy o 57 lat od katedry w Tumie :D Dzięki Nowy za zaproszenie kapeli! taka muzyka na żywo to smaczek; zdrowo pohasałem z długowłosą Lepi :D Dzięki Krzychoo za jazdę tam, a Ekipie z Lubartowa za odwrót. Wszyscy mili, uśmiechnięci...Takie kontakty to tlen dla Forum :D:D:D |
Dzięki za impre. Kwital powaliła mnie jak zwykle Twoja mikstura.
Thorgal = zdrowia! Wiadomo, że takiego wojownika nie złamie byle pipa... |
Tak więc dopiero dzisiaj byłem w stanie opanować dygotanie rąk, wiec piszę.
Bardzo dziękuję za jak zwykle przednią imprezę. Organizatorom-Spisaliście się na medal. Dopełniła się moja żądza kontaktów z ludźmi ponoć było wielu uczestników. ADHD w sobotę jak dopadłem moto było straszne. Dupsko jeszcze pobolewa. Dzięki za jazdę i czapka z głowy dla Kijany że opierdzielił z nami to na AT(jesteś walnięty i to zdrowo). Jeszcze raz dziękuję Thorgal -szybkiej rekonwalkescencji-co po tylu zmartwionych głowach na FAT twoim wypadkiem będzie gwarantowane. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47. |