![]() |
pany powiedzcie mi no kto to w fastach ustawke wymyslil. latalem latalem i plastiki po drodze zbieralem. po drugie kto maluje na asfalcie tak widoczne strzalki rozowe (jak by mialo to znaczenie daltoniscie) ze tylko ja zauwazylem a kolega malo z dupy nie zrobil mi jesieni sredniowiecza. spidi nie moglem zlokalizowac twojej kury na obozowisku - dotarles?
ach ta angielska punktualnosc http://p1.bikepics.com/2014/04/26/bi...663409-800.jpg |
Dotarłem ale przed 20tą czmychnąłem do domu.
Właśnie się zbieram i zaraz do was dojadę... :) |
Świetne miejsce, jak zawsze niepowtarzalny klimat, pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że spotkamy się jesienią.
|
No ja niestety się minąłem z Wami - musiałem do W-wy wracać dzisiaj, ale w stronę białegostoku na ósemce to dzisiaj afryk zliczyć nie mogłem.
|
Świetny Rajd, ciekawa traska , niepowtarzalny klimat ;) Dzieki wszytskim za milo spedzony czas:) do zobaczenia jesienia:D
|
Dzięki wielkie za wspólne rajdowanie i niepowtarzalny klimat oczywiście :) Dozobaczenia jesienia :)
|
Fajna rzeczka sie trafila ;)
|
Dawać zdjęcia! :)
|
Cytat:
|
3 Załącznik(ów)
... byc moze to jakies halucynacje z dzienpoprzedniej imprezy, aleee... wiedzialem prawdziwy armagiedon oraz Pana Szreka we wlasnej osobie....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |