![]() |
Było jak zwykle w cipkę:)
Nezmiernie miło was zobaczyć było znowu!! Strasznie dziękuje podlasiakom oni napewno wiedza za co :) choć spotkania z wami zabija mi wątrobę :) to i tak warto dla tych krótkich i ulotnych chwil |
Oj, to był twardy reset... i znowu kąpiel w Pilicy w wybornym towarzystwie, to się już robi tradycja...
Megaszacun dla organizatorów, dzięki chłopaki! Jeszcze prośba - zawieruszyla mi się gdzieś rękawiczka motocyklowa, gdyby ktoś znalazł, bardzo proszę o sygnał. |
Dzięki za najlepiej spędzone 24h w sezonie. Mogę tylko żałować że w piątek mnie nie było. Do zobaczenia :)
|
I my dziękujemy, było super.
Ja szczególne podziękowania składam na ręce dzielnych holowników za odholowanie mnie wczoraj do miejsca spoczynku. To był nasz pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. A Jego żona Zofia dziękuje za tany tany w piątkowy wieczór i Fassiemu, ze przyjechał. Sołtys, Stopa - szczególne ukłony za organizację, obrus był :), niestety teraz plama jest większa. |
1 Załącznik(ów)
Dziękuję za dobrą zabawę, przyjemną pojeżdżawę, kilka rodzajów bimbru. A teraz po tym wszystkim udzielam sobie Pierwszej Pomocy :)
|
22 Załącznik(ów)
Zmęczyłam się :)
Trochę dla oka, a nawet dwóch. Załącznik 58243 Załącznik 58244 Załącznik 58245 Załącznik 58246 Załącznik 58247 Załącznik 58248 Załącznik 58249 Załącznik 58250 Załącznik 58251 Załącznik 58252 Załącznik 58253 Załącznik 58254 Załącznik 58255 Załącznik 58256 Załącznik 58257 Załącznik 58258 Załącznik 58259 Załącznik 58260 Załącznik 58261 Załącznik 58262 Załącznik 58263 Załącznik 58264 dziękuję za uwagę :) |
Spotkać ludzi z takim samym upośledzeniem jak swoje - bezcenne!
Wielkie dziękuję dla organizatorów! Dzięki wszystkim za super imprezę! Też uważam ze alkomat jest popsuty :) Pozdro z terminalu w Świnoujściu |
11 Załącznik(ów)
Hej Waszmości.
Stopie i Sołtysowi, że znowu pięknie było. To druga najlepsza biała po 2010 roku ! Brakowało mi tylko meczu Wschód - Zachód ;). Matowi, Krzyśkowi, Dziejowi i Wojtkowi (II) za cierpliwość przy czekaniu i tankowaniu, oraz za drogę i zajebiste trasy w sobotę (tu też Jurkowi), Mat jako czołówka się spisał. A co mi tam pojadę Wam po szczerości: Fassikowi, że był i będzie. Wujkowi, że był i będzie. Jochenowi za wyrazy miłości. Seawoman i man, Pałełowi - za poznanie Was live (jakby tak każdy miał Avatar byłoby łatwiej). Gregowi7 za towarzystwo i o podróżach rozmowy (wrócimy do nich), Szwedzkiemu za Basię ;). Wilczycy, Roberto, Blobowi, ATomkowi, Kaźmirowi i jego Jarkowi, Lepiemu, Zothjany, Dubelkom dwojgu, Calgonowi, Jarkowi i innym za rozmowy, krótkie i długie. Demolce za piękny styl (sorry za zaćmienie pamięci, to przez urodę - zapomniałem mózgu ;) ). Azji - 100 lat !!!!!! Chłopakom z Litwy - za towarzystwo, pokazanie najładniejszej oryginalnej Afry ever, naszywkę i znaczek (prześlę od nas). Grupie "narciarzy" - za wygranie piwa! Rambionowi i Elutce - wiadomo... Wojtkowi - za urwanie piątkowej nocy i brak pamięci z kim jeszcze było mi dane rozmawiać i pić, i kogo pominąłem. Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie Podlasie to siła, moc i Mojżeszowe umiejętności (wszyscy się przed Wojtkiem rozstępują jak Morze Czerwone!!) PS Jak kogoś pominąłem to dzięki Wojtkowi!! O to kilka fot: |
drobna refleksja:
I NAWET CORAZ STARSI mogą się KULTURALNIE bawić CIAŁ |
W tym roku nawet nie wyciągnęłam aparatu, więc zamiast zdjęć...
Cytat:
https://pl.wikipedia.org/wiki/Wst%C4%99ga_M%C3%B6biusa :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |