Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Kaski (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=128)
-   -   AKCJA zamówienie zbiorcze na kask NITRO F346 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=2680)

bosman 06.07.2009 13:45

ktos ma taki w Wawie, mozna pewnie sie umowic i zobzczyc, albo kupic;)

mad.dog 26.07.2009 19:23

podepnę się pod post po raz kolejny. Potrzebowałbym 2 białe M i XL. A na jebaju cisza jeśli chodzi o to. Może ktoś ma na zbyciu w rozsądnych pieniądzach?

petrosbike 15.11.2009 01:30

Mam pytanie o tzw pinlock w tym kasku. Czy to jest taki pinlock jak np w shoei'u czy też jakis inny podobny wynalazek. Jak jest w tym kasku z parowaniem w mgliste i deszczowe dni?

rambo 15.11.2009 12:16

Ten kask ma normalne zapięcie a nie jak w shoeju :) i paruje od razu :)

swetex 15.11.2009 18:25

Mam f347vn i założyłem pinlock z innego nie pamiętam z jakiego i jest super . Zero parowania. Obecnie zamówiłem oryginalny w Anglii i czekam na dostawę bo w Polsce pinlock jak na razie nie dokupienia. Zamawiałem w kilku sklepach i tylko obiecywali że sprowadzą i na tym się kończyło.

petrosbike 15.11.2009 19:33

Cytat:

Napisał rambo (Post 84081)
Ten kask ma normalne zapięcie a nie jak w shoeju :) i paruje od razu :)

Zdaje sie że nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi o pinlock czyli podwójną szybkę od środka chyba, mocowana w jakiś sposób do szyby głównej. Na szybie kasku z pierwszego posta jest napis" Pinlock factory prepared" co by sugerowało że kask posiada fabrycznie mocowany pinlock i o to sie pytałem. Z Twojej odpowiedzi wynika że czegos takiego ani widu ani słychu, jeśli paruje od razu.

rambo 16.11.2009 17:43

Cytat:

Napisał petrosbike (Post 84129)
Zdaje sie że nie zrozumieliśmy się. Chodziło mi o pinlock czyli podwójną szybkę od środka chyba, mocowana w jakiś sposób do szyby głównej. Na szybie kasku z pierwszego posta jest napis" Pinlock factory prepared" co by sugerowało że kask posiada fabrycznie mocowany pinlock i o to sie pytałem. Z Twojej odpowiedzi wynika że czegos takiego ani widu ani słychu, jeśli paruje od razu.

Racja, źle zrozumiałem. Są dwa punkty na szybie głównej do montaży drugiej, tej od nie parowania :) teraz może lepiej zrozumiałem :p

Mucha 18.11.2009 20:18

Mam prosbe: mozecie mi powiedziec czy jestescie zadowoleni z tych kaskow - poniewaz mam okazje kupic 346 po taniosci.
Dzieki.
:)

BASSRIDE 19.11.2009 13:23

Ja Ci sprzedam swojego, też po taniości. Biały rozmiar M, przebieg: równy i nieprzekłamany 1000 kilometrów ( w kominiarce).
Zdecydowałem, że jednak wracam do mojego crossowego UVEX'a i gogli. Może i wieje troche bardziej, ale ja lubie ten kontalt z przyrodą :)

Nie dla mnie indegrale i szczękowce, w nich czuje sie mniej hardkorowo i siusiak jakby troche mniejszy sie robi.

puszek 26.11.2009 14:47

1 Załącznik(ów)
346 VN do sprzedania . 3 razy używany kolor srebrny.Rozmiar S-56cm

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:00.