![]() |
Jestem zmuszony odpuścić.
Miejsce 43 w hotelu do opchnięcia Bawić się dobrze |
Cytat:
Siema właśnie miałem pisać o to samo. Ja jestem chętny i też jadę ciężkim moto. Będę na granicy już w czwartek wieczorem więc w piątek rano możemy się umówić. Ktoś jeszcze z nami na grubasie ??? ;) |
jadę z okolic Białegostoku możemy jechać razem
|
wskakuje na Miejsce 43 Szrek
proszę o potwierdzenie |
W czwartek rano jestem na granicy do godziny 10 rano.
W piatek rano do godziny 11 jest Madziar z przyczepka i zabiera bagaże.\Oczywiście Krościenko. Stacja paliw po prawej. Panowie rozsadnie z bagazami. jest ciepło, wody pewnie nie bedzie wiec nie przesadzajcie z recznikami :-)( no jest woda:D) Ustawcie się raczej na lekko ,zeby pobrykac. Stan wody w rzekach niski. Uwaga na poczatek Hardu- omijajcie . Proponuje zacząc szutrem ,zeby nie bylo problemów na tych pierwszych 3 kilometrach- informacja w watku wczesniej. Bez przeglądu nie przejedziecie granicy- Polacy nie puszczą. Jesli zgłoszony był jako krdziony nie przejedziecie. Bez zielonej karty nie przejedziecie. Bez dowodu rejestracyjnego nie przejedziecie. Bez waznego paszportu nie przejedziecie. Z bronia w postaci noza a la Rambo nie przejedziecie(chyba że sie nie przyznacie) Dobrze byc na granicy rano - czyli okolo 6 /7 godziny . Do zobaczenia . Szerokiej drogi. Malo awarii . Duzo dzidy. |
Ja też muszę odpuścić, moje miejsce w hotelu do oddania.
|
Siema,
jak badanie techniczne moto ważne jest tylko do 24.05.2017 to czy mogą być problemy na granicy? |
Moje miejsce w hotelu nr 43 przejmuje kolega (marcingiszta)
|
Nie wpłacajcie juz na konto.
Gotówka na granicy - hrywny albo złotówki Kurs sprzed 2 tygodni to 15 groszy za 1 hrywne |
Cytat:
Nie będzie żadnych problemów bo przecież przegląd jest ważny. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |