![]() |
Napewno wyspał się na tym zlocie na kilka tygodni do przodu :)
|
Dzięki Tobie bo go spacyfikowałeś i odholowałeś do spania.
|
Cały czas aktualna jest sentencja: "pić to trzeba umić"..a kto nie potrafi to nie powinien zaczynać.
++ Kolejny raz podziękowania dla wszystkich organizatorów - tych na świeczniku, jak i tych bardziej w cieniu. Ja wiem że może bez NAS nie byłoby tego zlotu, ale bez WAS to już w ogóle by go nie było, nic by nie było:bow: Cieszę się że byłem chociaż na 1 noc. Jak już ktoś napisał - hard reset wykonany..:) I kilka nowych nicków się przyczepiło do właściwych ludzi - jak zwykle:) |
Cytat:
|
Nie owijając w bawełnę tak jak Sołtys i Stopa informuję,że osobą wprowadzającą zamęt od kilku lat jest:
KOŁEK!!! |
Być nie może tak, że jedna osoba rozwala spotkanie kilku, kilkunastu osobom. Tak się można bawić w mordowniach, na ustawkach itp ,,spotkaniach towarzyskich" Jak już tu wyżej napisano dla osób którym po wódce włącza się tryb wojownika, samca alfa, miejsca nie ma.
|
Wierny nie rozumiem dlaczego skasowałeś post w którym było napisane że
chodzi o Kołka. -----Co chcesz wyjaśniać? ? ? ? ? ? On jest kołkiem. A drugi który pierwszy raz przyjechał:::Bartek(zwłoki ze zdjęcia) zaczepiał Ciebie, czego byłem świadkiem. Zrobił zadymę z Lewarem , Garwoliniakiem. Szarpał kucharza, myślę że taką osobę też należy wykreślić z Afrykańskiej braci. |
Cytat:
to w takim razie co Kołek zrobił bo nic nie jest napisane ? |
Nie leżakował po obiedzie , pociągał za bluzeczki inne dzieci
--ogólnie był niegrzeczny. Jest ankieta, proszę się ustosunkować |
Ja również dziękuje za kolejny, niepowtarzalny zlot.
Do zobaczenia za rok. ;) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |