![]() |
Za co chcesz gp zabić??/takie ładne zdjęcie, wiosna, trawa, biała koszulka na ramiączkach-przecież teraz wszyscy za tym tęsknimy...buziaki
|
Dunia dobrze mówi :beer2:
|
Fajnie powspominać pierwsze spotkanie z Dominem po złożeniu go do kupy :)
Kuźwa jak tęsknięęęęę... :) Ale jeszcze chwilka, momencik... śnieg topnieje a i plus na termometrze się pokazał :) |
Heloł
Lejdiski mam pytanie jest może jakiś mały dominek na podlasiu ? rozglądamy się z plecakiem i tak jakby dominek wylądował na 1 miejscu listy poszukiwań. A może któraś kończy właśnie burzliwy romans z Dominatorem i chętnie wykopie go z garażu ? |
Romans z Dominatorem nie tak łatwo zakończyć :) choć jak to w życiu bywa nie każda pierwsza miłość musi być ostatnia :) obecnie rozglądam się za moto z większym kołem i może wkrótce Dodo pójdzie pod młoteczek ...
|
Dona dobrze gada :) Nie tak łatwo oddać Domina w jakies inne babskie, obce ręce :)
Ja też planuję przesiadkę ale jeśli tylko będzie to możliwe to Domin zostanie :p Fajnego Dominatorka nie tak łatwo znaleźć - może nie ograniczajcie się do Podlasia?? Ja swojego z Gdyni do Rzeszowa przywiozłam. Jak coś usłyszę o jakimś maleństwie poszukującym domu to dam znać :) PS. Dobry wybór! :) |
Witam,
absolutnie nie ograniczamy się do Podlasia, pisałem o przymiarce na Podlasiu, ale kwestia przymiarki będzie załatwiona jutro i jutro też oglądamy jedną sztukę, choć jesteśmy raczej sceptyczni. Może jednak nie będzie źle. |
Mimo sceptyzmu zyczę powodzenia!! :)
Zdjęcia Domina widziałam, wygląda nieźle ale po samych zdjęciach niewiele da się wywnioskowac :) |
Cytat:
|
Dziewczynki,
zastanawiam się nad gmolami do dominka wiem, że temat trudny ale znalazłem producenta który by chętnie zrobił, kwestia tylko taka, że musi mieć do przymiarek dominka, a ode mnie cholernie daleko może coś razem pomyślimy ? są chętne ? producent mieści się pod granicą niemiecką na wysokości Gorlitz. No chyba, że ktoś z forumowiczów świadczy taką usługę ? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:33. |