![]() |
Sony nawet w połowie nie dorównuje Gopro 2 , wiem bo miałem sony tylko trzy miesiące:Thumbs_Down: ,te filmiki na youtube to ściema, tak się nabrałem:mur:
|
Cytat:
jestem przed zakupem, ciekawa uwaga... możesz rozwinąć..? swoją drogą.. miałem gopro 1 i byłem słabo zadowlony z jakości obrazu, potem kolega użyczył gopro 2 i była żyleta! super ostry obraz, 3 w wersji black też daje radę.. no ale droga, chciałem mieć slow motion, i sterowanie z tel. i dlatego myślałem o sony.. a Ty mi teraz tutaj mówisz takie rzeczy..? :) |
http://africatwin.com.pl/showthread....t=gopro&page=2
Jak chcesz to ci podeśle jakiś filmik z sony ,z mojej prywatnej kolekcji i rozwieje twoje wątpliwości :) |
Od kilku tygodni dla GP3 pojawiła sie aktualizacja softu - myśle że rozwiąze problemy wieszania sie kamery.
|
Zrobiłem aktualizacje kamerki i telefon widzi kamerę, można wchodzić w ustawienia i je przestawiać,ale niema podglądu:mur:.Macie może jakieś podpowiedzi?
|
Podczas nagrywania nie ma podglądu. Jest tylko jak ustawiasz kamerkę. Opóźnienie 1-2 sek.
Podglądu nagrań nie ma w ogóle. Zgrywanie przez WiFi też nie działa. Czytałem że z nową wersją aplikacji ma się to pojawić. |
Ale do ustawienia kamery podgląd ma być a u mnie nie działa.
|
chopyyyy..... nagrywać, zapierda..ć i nie cudować :D
|
Nie mam pojecia co ci podpowiedziec. Mi wsio chulalo z xperia. A nagrywales nia juz jakis film? testowales czy jest wsio ok? Jesli tak to musi chyba dzialac podglad.
Pozdro |
Filmy nagrywa foty robi.Tak jak pisałem z telefonu można sterować funkcjami kamery więc czemu nie ma podglądu?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |