![]() |
Czyjaż Ci ona?
Dziś w Plazie widziałem bliźniaczkę mojej ATAS Tricolor - wprawdzie MY'20-21, ale rejestracja w identycznym schemacie - WZ x0xW, w dodatku opony Scorpiony i kufer Givi takie same... Pierwszy rzut oka z tyłu i doznałem dziwnego uczucia - odwróciłem się od swojego motocykla, a nadal na niego patrzę :-) |
Dzisiaj na Orlenie przy A1 w Łodzi dwie sztuki na gdańskich blachach(stara i nowa). Ja niestety puszką, niestety nie mogłem zlokalizować kierowców
|
Dzisiaj nad Pilicą koło Przedborza (wysoki ląd) wypychałem z piachu jednego kolegę na crf1100. Ktoś z naszych?
|
Wczoraj widziałem sporo afryk :) ale przed zapadnięciem zmroku tuż przed grodzcem mijałem się w ostatniej wsi z siódemka.
Pozdrawiam ponownie. Wogle dojazdy na tzw nasze imprezy są takie miłe jak widzi się znajomą czachę z daleka. |
Jakieś dwa człowieki na NATach za Firlejem skręcające w prawo.
|
1 Załącznik(ów)
Dzisiaj na promie z Korsyki do Livorno dwie Afry uszczelone na lawecie ;)
|
Dzisiaj Jaczowice, około 16. T7, NAT i AT, ktoś od nas?
|
Czarna siódemka z naklejką "Dakar" na szybie widziana dzisiaj w Gniechowicach koło orlenu.
Ktoś z forum? |
Cytat:
|
Kogo widziałem w Łysych? Biało czerwona Afryka :at: następnym razem się zatrzymam!
|
Na s3 w kierunku południowym biały bus t5 z rd07 na pace ;)
Rano bordowa NAT na blachach bodaj GD. Załadowana lecąca na południe w kierunku A4 na północnej obwodnicy Wrocka |
Dzisiaj w Kazimierzu ok. 15-tej kolorowa Afryka z kolorowymi kuframi
|
Dzisiaj Piwniczna-Zdrój przed południem dwie CRF, najpierw na blachach TBU potem ZS. A po południu w Kosarzyskach czarno pomarańczowa RD07.
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka |
Wczoraj Afra (chyba siódemka) na przejeździe kolejowym w Blachowni. Staliśmy koło siebie, niebieski bus z kajakiem. Chyba ktoś z naszych bo forumowe naklejki na zbiorniku.
|
Pierwsze moto jakiemu machalem na wschodniej obwodnicy wrocka jadąc cegła to była poobklejana w 3 dupy RD04 ;)
|
Niedziela, czarna afra w okolicach Wilkowa.
|
Cytat:
|
Dzisiaj w samo południe mignęła mi koło Przeworska Africa w czarno białe plamki, a kierownik też miał koszulę w czarno białe plamki. Fajnie to się prezentowało!
|
Warszawa, ul. Obozowa piekna rd03 około 22:20
|
2 Załącznik(ów)
Wczoraj wieczorem na dk11 koło Lublińca widziano Rd07 na blachach z śląskiego BEtlejem.:)
|
Tegoroczny Polandrock na LZA :) widziałem jeszcze (chyba bo z daleka) RD04 ale to z daleka...
https://i.postimg.cc/BvWG6D6w/IMG-1684.jpg Dzisiaj (tj. 08.08) droga z Warszawy na Nowy Dwór Mazowiecki https://i.postimg.cc/yNBZ0tD0/IMG-1774.png |
Może ktoś kojarzy albo ma tutaj konto gość któremu wczoraj pomagałem odpalić afrykę w Zakopanym? Niestety imienia nie pamiętam, czerwona NAT, pierwszy wypust, tablica TKI. Ciekawe czy dojechali do domu i co tam się stało, że nie paliła.
|
Widziano w Rzeszów, Warszawska. Kierownik w zielonym moro i chyba białym kasku na RD07 tesco.
|
Pozdro dla kierownika czerwono-niebieskiej NAT na blachach z Kołobrzegu, z którym się złapałem dziś pod oszołomem w Rumi i jechaliśmy razem do Wejherowa.
W poniedziałek widziałem czerwoną NATkę z nowym trampkiem na gdyńskich blachach nad jeziorem Borowo. Z daleka poznałem ten dźwięk silnika...:Thumbs_Up: Generalnie dużo NATek widuję w rejonie Wej-GA...:at: |
dzisiaj widziałem Matjasa ......u mnie na podwórku :D
Gościu Został GieeSiarzem . Fajnego ma tego GieeSa :beer2: Liczyłem na duuużą cegłę :Thumbs_Up: fot nie robiłem ,sam się pochwali ;) |
Nie ma się czym chwalić :) ja nie z chwalących się. Staroć tylko trochę młodszy niż ja.
Amen. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzisiaj (tj. 08.08) droga z Warszawy na Nowy Dwór Mazowiecki
https://i.postimg.cc/yNBZ0tD0/IMG-1774.png[/QUOTE] pozdrawiam :) |
Wczoraj na S61 jakoś koło 20ej na parkingu z nieczynną toaletą gdzieś w okolicy Truszki stała NAT a obok kierownik i bląd pasażerka.
Podjechaliśmy niebieskim T4 i zaraz ruszyliśmy dalej. Byłem pasażerem , nie zdążyłem się przywitać ale pozdrawiam. |
2 Załącznik(ów)
Podczas wczorajszej objazdówki Mazur a konkretnie Śniardw tak fajnie wiało że na prostej łapałem przechył ok 15* :)
Śniardwy falowały przy szerokim Ostrowiu jak na morzu. Polecam skrót za Okartowem w lewo na Turośl do Mikołajek i w ogóle używać dróg co najwyżej trzycyfrowych i niższych, ale to już sami wiecie. |
Cytat:
Dawaj znaka jak po Mazurach będziesz sie kręcił:at: |
|
Cytat:
Jak będzie ładny dzień to z pewnością się ruszę. |
W środę o zmierzchu w Kruszewie (okolice Grójec, Tarczyn) mijałem się RTkiem z jakąś XRV (chyba) sądząc po układzie świateł i białych handbarach.
|
Widziałem Cię, trzeciego sierpnia 2023 na albańskim parkingu przed Syri i Kaltër.
Ktoś? https://i.ibb.co/7pTCtdy/sss.jpg |
Ktoś od nas wczoraj w Kłobucku RD07 położył Afrykę i zaparkował w mondeo na rondzie?
https://www.facebook.com/share/v/E1B7YEyx43XvKDXG/ Sent from my 2107113SG using Tapatalk |
Wczoraj, centrum Szczecina RD07 z białą osłoną silnika.
|
Wczoraj, odcinek między Gnieznem a Żninem, droga równoległa do S5. Kolejno dwie RD07, pomachane - odmachane. Długo się na siebie patrzyliśmy :) Jechałem CRF1000 Tricolor w towarzystwie XL600, GS800 i V Stroma.
|
Wczoraj w Krośnie czerwona SD04 jechała w kierunku bieszczadzkim.
|
Rd04 hrc widziana dziś w miejscowości Kotlarnia. Pięknie płynęła w kierunku Gliwic.:at:
|
Czarna NAT dziś na Białym Krzyżu koło Szczyrku
|
Biało czerwona RD07, białe gmole i CHYBA kufry też białe, w Ruciane-Nida się mijaliśmy :D
|
RD03 widziana w Oświęcimiu okolice MDSM w sobotę w okolicach 16tej
|
kto sie po Rzuchowie mi kręcił dzis ? czerwona 7? na dw395 kiwłem przez okno z osobówki ale żeby tak nie wpaść nawet na kawę ?
|
Dziś po 19 biala 4ka na obwodnicy Warszawy na numerach WO
|
Kto latał NAT w tamtym tygodniu po Catani na Sycylii?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk |
Czerwona RD07, w Dąbrowach za Rozogami (mazowsze), mijaliśmy się :D
|
Tesco na A4 koło 18.oo w stronę Wrocka.
Leciałem w drugą stronę puszką. |
Dzisiaj 04.05.2024 koło Villa Verde w Zawierciu, RD07 na rej. SO…. Czerwone paski na tylim kufrze.
Machałem z auta jak głupi a kierownik patrzał na las :D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |