![]() |
|
Odnosnie Gsów to wkleje wam troche rozmowy z fundriverem prosto z Chile..
Marek: Nie trochę offu oceniam ze ok 25% Gsy padały jak muchy Masakra ja: co jeszcze padło? powaznie? co im dolega? Marek: Jednemu wystrzelił tylny amor ale akcesoryjny touratecha za 12 tys Koniec jazdy ja: lol Marek: W innych elektronika głownie Gs800 pompa chyba ja: i tez nie jedzie? Marek: Nie ja: to ile nie dojechało do mety Marek: Wrócił na lawecie 2 moto ja: oba GSy? Marek: 1209 Adv i 800 ja: czyli pełen Advenczer Marek: No i na 4 tys kiepsko ponoć ciągnęły i sie dławiły :haha2::haha2::haha2: GSy hihi |
Z ciekawosci,co to za Amor za 12 tysi?Masz Jakis link producenta?
|
Bitteschön Myku
http://shop.touratech.de/touratech-a...2006-2013.html kuuurfa, amor drozszy od mojej afryki lamie sie w czarnej dupie. Szczerze? Podpalam zwloki lezace na drodze i jade dalej na stopa ... |
Oooo shit..nawet nie wiedzialem ze takie cos istnieje.Ale to jest przod i tyl a nie tylko tyl.Stad ta cena,hahaha
|
Myku, niewiesz ze jezdzisz na moturze niekompletnym? Przeciez bez tego amora nie da rady nigdzie pojechac wiec moze sie zastanow czy ma sens na tym oryginalnym jezdzic? :D
Tu masz tanioche http://shop.touratech.de/touratech-s...ug-travel.html tylko 8 tys za tyl + montaz w serwisie beemwe i juz masz piekna fakturke na 12 tysi z ktora mozna ruszac w swiat :D |
Hehe...wezme go na firme i cos sobie odlicze :haha2:
|
Nie trzeba być hiper znawca żeby wiedzieć o tym że nowoczesne sprzęty z napisem adventure są stworzone do jazdy po asfalcie i żaden gadżet touratecha tego nie poprawi . Zjebana wyprawa życia da do myślenia a kac moralny pewnie długo będzie męczył .
|
Pewnie te BMW miały zbyt małe przebiegi, możliwe, że były prawie nowe, nie wolno na wyprawę życia zabierać BMW, które jest niedojrzałe i ma mniej jak 50.000km :D
|
Cytat:
|
Spoko, jakby bylo calkiem zle to by wskazanie temp migalo :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:21. |
|