![]() |
|
Tylko,ze do pchania Afryki wystarczył jeden pomagacz....Tuk, tuk tuk,bez sprzegła i szedł...Kateki od razu zrywały przyczepność...Ale wszyscy wyjechali...
|
A ja pamiętam, że schodziłem w dół bo jeden nie dawał rady :)
|
3 Załącznik(ów)
Załącznik 52814
Załącznik 52815 Cytat:
Filmik znalazłem jeszcze... https://www.youtube.com/watch?v=pgVs...-ts=1421914688 O jeszcze jeden... Co te ktm-y z ludźmi robia... |
straszne! :D
Puszek święta prawda, mówię.o tym cały czas, bardzo słabo się.sprawują w górach, radzą.sobie znaczni gorzej niż cieższa afra czy nawet gs pod pewnymi względami. piachy to ich żywioł :) |
grubo było :)
|
Cytat:
:oldman::hehehe: |
Ostania edycja Radocyny , zajebiste jest to że po tylu latach nadal jest grubo .
|
:lol19: Kurw... tego filmu z urodzin Kajtka i Joli nie widziałem. Masz Puszek w ryj za publikowanie tak intymnych nagrań :lol19: Musimy to kiedyś powtórzyć :bow: - nawet KTM-y będą mogły przyjechać :at:
Ps. W moim awatarze jest ta sama trasa co na filmiku /dokładnie trzeci bród ale w przeciwną mańke/ było coś kole -10C i potoki miejscami pozamarzane. Adagio na kacie jak przelatywał najszerszy to lód rozorał i nieco gacie umoczył a Ja wkleiłem paciaka i rok obojczyk doskwierał - na takie zabawy mocnych nie ma ale i tak bym powtórzył. |
Cytat:
|
Hehehe tak to jest jak kierownik straci motywację do dalszej jazdy i szuka byle pretekstu by piętrzyć trudności /zawsze można wtedy zwalić na mało terenowe opony czy ogólne zmęczenie ale najczęściej jest to tak zwany efekt "mientkiej faji"/:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:16. |
|