![]() |
barthelemi1, a da się zdjąć szybę w tym LS i założyć gogle? Przymierzam sie do jakiegoś kasku i ten wydaję się ok.
|
Zaraz zejde do garazu i sprawdze.
|
Tak, mozna zdemontowac daszek jak i sama szybka.
|
Do samej firmy LS2 mogę napisać tylko tyle że kaski bardzo dobre jeśli chodzi o bezpieczeństwo, wyrżnąłem kaskiem w szynę, zadziałał poprawnie.
Natomiast wykonanie woła o pomstę do nieba, totalna tandeta, wszystko wykonane z jakby najgorszego plastiku. W kasku LS2 przejeździłem pół roku i był w gorszym stanie niż aktualnie AGV po 2 latach. Warto zaznaczyć że kask dla mnie to kask, a nie jajko. edit: Ojej, to post z 2011r :D |
barthelemi1 , dzięki za informację:)
|
Cytat:
|
Barthelemi czy Ciebie po pochyleniu głowy w przód równiez uwiera zapięcie w szyję?
wytapatalkowano |
A jak w praktyce wentylacja w tym LS i czy szyba dobrze przylega, czy są jakieś gwizdy itp.
|
Cytat:
Przez szybę się patrzy dobrze, nie ma takiego załamania jak poprzedni model. Dobrze przylega, gwizdow nie zauważyłam ale nie jeździłam za dużo po asfalcie. wytapatalkowano |
Ja zakupiłem niedawno kask LS 2 metro szczękowy na dłuższe przeloty po czarnym. Kask całkiem fajny, dobra wentylacja. Polecam.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |