![]() |
Robią bo cały czas sie na allegro pojawiaja
Dane JAKMET Sp. Jawna Andrzej Jałocha & Krzysztof Jałocha Sobienki 30, 08-445 Osieck tel. (025) 685-74-40 fax. (025) 685-73-71 kom 511-923-438 www.jakmet.com.pl jakmet@jakmet.com.pl Poniedziałek - Piątek w godz. 7:00 - 16:00 |
1 Załącznik(ów)
taki zarcik :)
|
Cytat:
|
We can hold your nuts, mozna przetlumaczyc jako: my mozemy przytrzymac twoje sruby/nakretki ale rownie dobrze jako: my mozemy chwycic cie za jaja :)
Wera to absolutna pierwsza liga. Przerobilem kilka srubokretow z wyzszej polki i zaden nie robi tak jak Wera. A grzechotke Zyklop prosze mi wlozyc do trumny :) bede w piekle z Lemmym grzebal przy Hot Rodach :) |
2 Załącznik(ów)
Niemcy też tak mówią. Jak pierwszy raz ten zwrot usłyszałem to myślałem, że ktoś sobie ze mnie jaja robi :)
To ja też się pochwalę. Choć nie mam warsztatu, ani nawet garażu, o którym marzę to kilka rzeczy sobie kupiłem. Pierwsze to maleństwo, ale z reklamy wynika, że ponoć i koła w aucie (z przedłużką) można tym odkręcać. Załącznik 74496 I drugi mocno uniwersalny zestaw. Załącznik 74497 |
Jak się nazywa ten drugi zestaw podoba mi się do 90% prac które wykonuje koło moto taki zestaw by mi wystarczył
|
Cytat:
http://allegro.pl/wera-zestaw-kraftf...974498399.html |
O kur... już mi się nie podoba...
|
:) ja też się rzuciłem ale cena mnie przystopowała
|
Na niemieckim eBay'u można trafić za niecałe 100€
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:14. |