Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   VIII Rajd Podlaski (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=14914)

pioter 22.10.2012 22:05

Chciał od siebie podziękować uczestniczącym, że miejsce jakie zastaliśmy takie zostawiliśmy :Thumbs_Up: naprawdę będąc później na szczalnicy, nie wyglądało na szajbę jaka tamtędy przeszła. Za klimat, który stworzyliście i dobre słowo, gdzie myślę po cichu, że dało się dupy na koniec trasy.. :o

Za nowe znajomości, gdzie część może nie kojarzy :D

Mam nadzieję, że wsiem wszystkim się podobało i u każdego banan na giembie gości ;)

Wasilu dziękować zarwanych nocy i trzeźwego spojrzenia ;)
Ivce, Szymonowi, Wojtkom, Pointowi i Ziembie za wspólne ogarnięcie tematu :)

To wsio chciał. Dziękować:D

PS: w muzeum prawie się poszczałem :haha2: ^^ jak Quba upraszał o uwage a sam wypalił zdrowo w wejściu do chałupy, sorry Quba wiem, że bolało ;)

siwy 22.10.2012 22:07

Pioter, trasa była mega. Mnie się bardzo podobała i każdemu z kim gadałem. Organizacja też super. Podziękowania i szacunek dla was za kawał dobrej roboty.

Ivi 22.10.2012 22:21

Nooo odzyskuję wiarę w Czarnuchów i sens organizowania Rajdów ;)

WojtekBBI 22.10.2012 22:34

Cytat:

Napisał Ivi (Post 264715)
Nooo odzyskuję wiarę w Czarnuchów i sens organizowania Rajdów ;)

droga Pani Soltysowo chcialbym zauwazyc ze sens zawsze jest a zaistniala sytuacja to pewnie jakies nieporozumienie i szkola na przyszlosc wiosna robimy jak na znanej imprezie bielskowej masz bilecik masz kawke herbatke i zupke ha ha

calgon 22.10.2012 22:39

ale czadzior i jeszcze pogoda Wam sie udała!!! pozdro!

Ivi 22.10.2012 22:57

Cytat:

Napisał WojtekBBI (Post 264719)
droga Pani Soltysowo chcialbym zauwazyc ze sens zawsze jest a zaistniala sytuacja to pewnie jakies nieporozumienie i szkola na przyszlosc wiosna robimy jak na znanej imprezie bielskowej masz bilecik masz kawke herbatke i zupke ha ha

Wojtuś to Ty w nagrodę za tak fantastyczny pomysł będziesz siedział na bramie przez dwa dni :D

wasilczuk 22.10.2012 23:04

Paulina- Sliczne foteczki. Dzięki. Co do Twojej jazdy to naprawdę dobrze Ci szło. Nasz rajd nie jest wyścigiem. Spotykamy się, żeby dobrze się bawić a nie wzajemnie poganiać.

Przy okazji szczególny szacun dla chłopów z okolic Opola za przyjazd z partyzanta po rozmowie telefonicznej w czwartek. Krótka piłka:
"Robimy rajd.
A kiedy?
w ten weekend.
a można przyjechać?
no pewnie że można.
no to przyjadę z kolegą.
no to szerokiej drogi."

Qba 22.10.2012 23:12

Brawa Ślązakom należą się jeszcze za przejazd całej trasy rajdu w podwójnej obsadzie na jednej afryce. Umiejętności tego duetu robiły na mnie wrażenie i wzbudziły wielki podziw zwłaszcza węże w piachu oraz przejazdy przez kałuże. Brawo, brawo, brawo!!!!!

Nie wypada nie wspomnieć o przemiłej Paulince "Mrówkowej", która moto ma od 2 tygodni i dała radę przejechać całą trasę Rajdu Podlaskiego!!!
Brawo, brawo, brawo !!!!!!

WojtekBBI 22.10.2012 23:21

Cytat:

Napisał Ivi (Post 264728)
Wojtuś to Ty w nagrodę za tak fantastyczny pomysł będziesz siedział na bramie przez dwa dni :D

to ja se jakies krzeslo zalatwie bo jak brama bedzie miala ostre metalowe elementy to moze byc lipa:haha2:

SzymonBBI 22.10.2012 23:23

Dziękuję, dziękuję, dziękuję za wszystko wszystkim i oby do wiosny! :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42.