![]() |
Chciał od siebie podziękować uczestniczącym, że miejsce jakie zastaliśmy takie zostawiliśmy :Thumbs_Up: naprawdę będąc później na szczalnicy, nie wyglądało na szajbę jaka tamtędy przeszła. Za klimat, który stworzyliście i dobre słowo, gdzie myślę po cichu, że dało się dupy na koniec trasy.. :o
Za nowe znajomości, gdzie część może nie kojarzy :D Mam nadzieję, że wsiem wszystkim się podobało i u każdego banan na giembie gości ;) Wasilu dziękować zarwanych nocy i trzeźwego spojrzenia ;) Ivce, Szymonowi, Wojtkom, Pointowi i Ziembie za wspólne ogarnięcie tematu :) To wsio chciał. Dziękować:D PS: w muzeum prawie się poszczałem :haha2: ^^ jak Quba upraszał o uwage a sam wypalił zdrowo w wejściu do chałupy, sorry Quba wiem, że bolało ;) |
Pioter, trasa była mega. Mnie się bardzo podobała i każdemu z kim gadałem. Organizacja też super. Podziękowania i szacunek dla was za kawał dobrej roboty.
|
Nooo odzyskuję wiarę w Czarnuchów i sens organizowania Rajdów ;)
|
Cytat:
|
ale czadzior i jeszcze pogoda Wam sie udała!!! pozdro!
|
Cytat:
|
Paulina- Sliczne foteczki. Dzięki. Co do Twojej jazdy to naprawdę dobrze Ci szło. Nasz rajd nie jest wyścigiem. Spotykamy się, żeby dobrze się bawić a nie wzajemnie poganiać.
Przy okazji szczególny szacun dla chłopów z okolic Opola za przyjazd z partyzanta po rozmowie telefonicznej w czwartek. Krótka piłka: "Robimy rajd. A kiedy? w ten weekend. a można przyjechać? no pewnie że można. no to przyjadę z kolegą. no to szerokiej drogi." |
Brawa Ślązakom należą się jeszcze za przejazd całej trasy rajdu w podwójnej obsadzie na jednej afryce. Umiejętności tego duetu robiły na mnie wrażenie i wzbudziły wielki podziw zwłaszcza węże w piachu oraz przejazdy przez kałuże. Brawo, brawo, brawo!!!!!
Nie wypada nie wspomnieć o przemiłej Paulince "Mrówkowej", która moto ma od 2 tygodni i dała radę przejechać całą trasę Rajdu Podlaskiego!!! Brawo, brawo, brawo !!!!!! |
Cytat:
|
Dziękuję, dziękuję, dziękuję za wszystko wszystkim i oby do wiosny! :)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:42. |