Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   ROZPOCZĘCIE..... LATA!!! - Zlot FAT 2013 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=17604)

tom64 24.06.2013 01:19

Cytat:

Napisał samul (Post 324587)
Dzieki organizatrom! Doswiadczylem kawalka tylko, ale byl to bardzo dobry kawalek :)
Oczywiscie pospiech w wyjezdzaniu zostal przykladnie ukarany, dawno tak nie zmoklem :D

Do zobaczenia!

Samulek! Ty żeś tam buł? I jo żech Cie synek nie widzioł? Nie godej!

matjas 24.06.2013 10:04

no... powiem szczerze, że wczoraj nie miałem juz siły nawet kompa odpalić. ależ zacnie było. Do domu dotarłem tuż po 21. droga była bardzo OK - temp w raz i tylko jeden przelotny deszczyk.

zatem z mojej kanapy mam zaszczyt podziękować za organizację organizatorom a uczestnikom za wspólne trzodowanie i tak:
- Matowi i Tupkowi za pomysł, zaangażowanie i jednak dopięcie tego na ostatni guzik, mimo, że nie było łatwo w dzisiejszych czasach....;
-Tupkowi za masę skrętów i cenne uwagi przy ich produkcji oraz uśmiech i za wspólne spiewy mocnoporanne;
- Rodezjanowi za przyśniadaniowe połączenie tętnicy płucnej z żyłą wrotną wątroby - to działa cuda!! :D, jesteś wielki :D;
- Moorelosowi za winko i wspólne fajki;
- Elutce :D za wstrieciu;
- Bagginsowi, za to, że był;
- Matowi za kontrolowanie poziomiu trzeźwości publiki /no i co??? jednak dobrze, że mamy ten alkomat!!/;
- FELKOWSKIEMU za utwierdzenie mnie w przekonaniu, że polska muzyka ma się dobrze wbrew temu co ogląda się w Opolu;
- TOMOWI!!! Tomek - jesteś po prostu niesamowity. A 'Już nie ma wolnych miejsc w hotelu Grand' późną nocą i wczesnym rankiem złamało mi po prostu serce zresztą 'to już za mało moje serce żeby żyć...', ech, kto był ten wie;
- Gregorowi, Justynie i Oliwce za wożenie wujka z browarami przez dzień cały - poczułem się jak jakiś VIP po prostu!!! :D
- Kwintalowi za to, że jak zawsze miał sosnówkę i był Kwintalem;
- Korbie za akcent 'partyzancki' :D
- fontannie w Serocku za to, że była zimna, kiedy jej potrzebowałem;
- no i na koniec Grzesiowi, Rumiankowi, Bliźniakowi, Ofelii i Spozo za wspólną, bezpieczną podróż do domu.

mam w bani taki melanż, że jeśli nie napisałem o kimś z kim piłem, tańczyłem, śpiewałem lub gadałem to wybaczcie mi proszę.

teraz tylko jeszcze szybkie wejście na 'gastroskopia.pl' jedna opinia nt. bufetu i można brać się do roboty :D

cudownie było z Wami spędzić ten czas.

matjas

p.s. chleb poligonowy na śniadanie dzisiaj był pyszny ! dzięki Mat.

rambo 24.06.2013 10:45

Tszoda PL też dokłada się do grona dziękujących :)
Bardzo fajne spotkanie :)
Chrum chrum od Bąbla dla całej załogi :at::at::at:

gonzik.korba 24.06.2013 11:04

Cytat:

Napisał matjas (Post 324642)
- Korbie za akcent 'partyzancki' :D

Tak w ramach przypomnienia :zdrufko:

Jak się okazuję jest wiele wersji wizualnych tegoż przboju ;-)

baggins 24.06.2013 12:09

Matowi, Tupkowi, Krzychowi i każdemu, kto ekipie organizatorów pomagał przy pracy bardzo dziękuję za możliwość spotkania na żywo.:bow::bow::bow:
Tomowi osobno i wyjątkowo za występ i energię.
Jeszcze mam w głowie rozmowy, muzykę i śmiech oraz dyskretnie przetrwały aromat sosnówki :D

do zobaczenia!
baggins

Mijamoto 24.06.2013 12:27

Dziękuję organizatorom za przyjęcie bez uprzedniej rezerwacji. Nie mogę napisać, że jesteśmy w domu bo jak wiecie pojechaliśmy na Mazury. Pozdrowienia znad jeziora Wiartel. Ps. Siekiera nadal na gmolu. Nikt jej nie użył. Na śląsk droga daleka jak mnie kierownik puszki wkhrwi to będzie miał ja w masce. Bez odbioru.

JarekO 24.06.2013 15:41

Skoro tak filmowo się zrobiło, to wrzuciłem film z występu męskiego trio (tego za 100zł), na ftp podany przez Tupka kilka postów wcześniej. Mam jeszcze kilka z koncertu Tomka. :-)

(film żywcem z telefonu zgrany, bez obróbki)

matjas 24.06.2013 16:25

3 Załącznik(ów)
no to jeszcze parę fociszy ode mnie. powiem tylko, że podziwiam tych co przywożą aparaty i robią z nich uzytek - ja zawsze w takich okolicznościach skupiam się na trzymaniu w łapie czegoś chłodnego :D hehe

matjas 24.06.2013 16:31

4 Załącznik(ów)
no i jeszcze parę :D

tupek 24.06.2013 16:50

Cytat:

Napisał JarekO (Post 324714)
Skoro tak filmowo się zrobiło, to wrzuciłem film z występu męskiego trio (tego za 100zł), na ftp podany przez Tupka kilka postów wcześniej. Mam jeszcze kilka z koncertu Tomka. :-)

(film żywcem z telefonu zgrany, bez obróbki)

pozwoliłem sobie obrócić do pionu ten filmik, zapisany z dodatkiem "_pion"
wrzucaj kolejne :D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:09.