![]() |
Dzięki wszystkim za Wasze zajebiste towarzystwo, przednia zabawę i super wrażenia. Dandy i Ramires:bow: daliście radę, choć pracy nie mało mieliście.
I po cholerę ta pompa w AT??:haha2: 500km zrobiłem bez pompy |
Cytat:
|
Super, super...
dzięki wszystkim a organizatorom 2x |
Ekipa podlaska też dotarła cało i zdrowo.
Dzięki wielkie ludziska za super impreze, grubo było!!! |
A i częsć Wrocławia zawitała do swoich stron - choć ciężko sie było rano pozbierać:D - Padnieta pompa - 300km powrotu 80km/h - kurrrrr :D Dzieki Ramires i Dandy za fajną imprezke, off też gicior - hamulec se pospawam (po raz 1064 :D) Pozdr
|
Cytat:
|
Cytat:
Tankowanie średnio co 40 km bo Afrynia kaszleć zaczynała jak dalej chciałem jechać :) |
Dzięki Wszystkim za fajniutkie spotkanie. Nocne Polaków rozmowy są the best :haha2:
Dzięki Ramires i Dandy za organizację. Dzięki także Zbyszkowi za wkład w przygotowanie offa. Cóż nie, żebym przejechał wytyczony szlak, ale do Afryki dotarłem, a właściwie dotarliśmy :). Z okolicznościowej fotki nic nie wyszło, bo ktoś pod.....ł napis „Afryka”. Za zapewnienie wspaniałej pogody proponuję przyznać Ramiresowi tytuł plemiennego-zaklinacza-szamana. Kilka razy usłyszałem: „to ty jesteś szwedzkikucharz?”, chyba mój avatarek wprowadza w błąd :p. Do zobaczenia przy następnej okazji :Thumbs_Up: |
Ja również dziękuję. Wspaniale towarzystwo, kilka problemów ale luzik.
|
Gregu poprosimy o dwie fotki ;))))):haha2:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:46. |