![]() |
Dzięki wielkie za super spotkanie, szacun dla kaliumny i pozdrowienia dla druha borucha
|
I ja wczoraj dojechalem na Dolny Slask.Podlasie zegnalo mnie na mokro ,ale potem mialem pieknych i slonecznych 5 setek do domu.Oj bylo fajnie....Ogromnie dziekuje organizatorom za dopiecie wszystkiego,a tym co przybyli,za towarzystwo.Dawno sie tyle nie nasmialem,nagadale,najadlem kielbasy i nie mialem tyle piasku w zebach-dzieki Seba:D.Swoja droga nie widzialem jeszcze takiego stada w terenie,no moze w tv na Dakarze :p.Mam nadzieje,ze Zlom zmontuje cos dlugometrazowego.Muza pierwsza klasa:Thumbs_Up:,az sie nie chce wracac do Germaniii.Chcialo by sie rzec:ICH BIN EIN PODLASIAK!Do zobaczenia w przyszlym:brawo::brawo::brawo:
|
Cytat:
A tak na prawdę, to miałem niewielki wpływ na kierunek jazdy pod koniec górki. Pozdrawiam. |
To ja czulem sie zbyt pewnie za drzewkiem zapominajac,ze to pod koniec jest najwieksza walka.Ale wszystko sie nagralo i material jest na Podlasiu:lol8:
|
Wielkie dzięki za super zabawę. Nie ma to jak "kameralna" imprezka :D. Bo jak wiadomo wśród kulturalnych ludzi człowiek się nie nudzi. Dyskoteka z przyczepy zajebista. Noclegi super. Trasa w pytkę :). Jednym słowem przestępując z nóżki na nóżkę czekam następnego Rajdu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki za Rajd. Żałuję tylko, że musiałem się urwać zanim na dobre się zaczęło Pozdrowienia wszystkim |
Mały klip z fotkami :D sorki ale się coś spier.... przy robieniu x2 wyszło:P
http://www.youtube.com/watch?v=5CzSQ...ature=youtu.be |
:kumbaya:
|
A ja SPECJALNIE zakupiłem endurko na Jubileuszowy Rajd Podlaski - ale życie nigdy nie jest jak się chce :( może na wiosnę będzie czas zaszaleć.
Zezsłoszczony ale i ja miło spędziłem czas mimo, ze na 4ch... kołach w sobotkę:) Pozdrawiam OCZYWIŚCIE organizatorów ale i kolegów z końca wieczoru (Daro wie o co chodzi:). p.s. jakość i klimat nie podlega dyskusji :) tendencja nieustannie zwyżkowa. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |