Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Orzep (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=164)
-   -   Orzep (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=20898)

Tramall 29.04.2014 07:32

Cytat:

Napisał sawy (Post 376739)
Co by nie napiasac to wydaje sie takie mdle... nijakie... Orzep to jedna z tych osob co to "nie znam typa" a jak przychodzi co do czego i widzisz go pierwszy raz na oczy to czujesz i rozmawiasz jak ze starym kumplem... Dwa dni sie zbieralem zeby "cos" napiasc... Ale tak jak pozostawil luke nie do zapelninia na forum tak tez pozostawil luke w moim sercu.... Dziwne bo "nie znalem typa"....

Pozwolę sobie na cytat - gdyż doskonale ująłeś to, co również w sercu czuję. Dodam tylko kondolencje dla rodziny i najbliższych. Jest powiedziane, że Odchodzący idą do lepszego świata a my zostajemy doświadczając pustki ...

honda_honda 29.04.2014 09:33

Wielki żal i pustka. Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny.

MECENAS 29.04.2014 09:57

Najszczersze kondolencje dla rodziny i przyjaciół.

Unzagi 29.04.2014 10:04

Spoczywaj w pokoju[*]...

PiotrVN 29.04.2014 10:26

Czasem milczenie jest złotem …. ale wiesz latałem w tym dniu ofem … w morskim piachu …... kaszubskim szlakiem
w „ fabryce „ nie miałem głowy narysować choćby kreski „a wczoraj żona patrzyła na mnie zdziwiona dlaczego mam milczący wieczór i oglądam
„stary Dakar „ zdjęcia z wypraw , z szkiełkiem w oku
gdzie zawsze jest jest chwila dla poległych w boju ...

„przecież skoro jest ci smutno to nie oglądaj tego nie przypominaj „ rzekła ..

ale to podobny stażem kawał mojego życia które było i twoim które zostało nagle zatrzymane w ruchu …. dlatego nic nie opowiedziałem pomyślałem o niej w czerni ….
i wiem iż będziemy pamiętać … będziemy latać z tym w sobie a jednak dla siebie

co by nie napisać … pozostaje żal i myślenie o bólu rodziny …..
żegnaj …. kolego … teraz ty prowadzisz nas przez szlak nam przeznaczony …

Ludwik Perney 29.04.2014 11:11

Ano racja,
Orzep mocno zwracał uwagę swoimi wpisami. Jego język był jaskrawy, ostry i przezabawny, a w jego BMW nigdy nie kończącej się dyskusji była fajna mocna zadziora.
Tuż przed wypadkiem wymieniliśmy się poglądami i padły słowa o metroseksualności itp podane inteligentnie i dowcipnie i to w nim bardzo ceniłem - kolorowa, wyrazista i przezabawna postać.

laska 29.04.2014 11:13

I tej narracji się tu trzymajmy :)

Roxi 29.04.2014 11:18

Żegnaj Orzep.
Pozostaje szok i poczucie bezsilności, że tak doświadczonego ridera może w każdej chwili zabrać najmniej przewidywalna, drobna okoliczność. Pozostaje mieć nadzieję, że może jest w tym jakiś ukryty sens, czy przeznaczenie, bo inaczej trudno to zrozumieć i się z tym pogodzić.

lukasz809b 29.04.2014 11:33

Spoczywaj w pokoju[*]

Głazio 29.04.2014 12:21

Ciągle nie mogę dojść do siebie. Długo myślałem co napisać. Jeszcze nie doszedłem do siebie po tym jak 25.03.2014 odszedł młody perspektywiczny podróżnik - Kamil.

Minął miesiąc - kolejna przykra wiadomość - 26.04.2014 Orzep.
Orajcie niebiańskie szutry bez względu na sprzęt. Kiedyś do Was dołączę.

Zacytuję ATomka
"Śpij kolego, twarde łoże
Spotkamy się jutro może,
spotkamy się jutro może..."

Orzep ja wiem - AT też ma swoje słabości.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11.