![]() |
Cytat:
|
Wielki żal i pustka. Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny.
|
Najszczersze kondolencje dla rodziny i przyjaciół.
|
Spoczywaj w pokoju[*]...
|
Czasem milczenie jest złotem …. ale wiesz latałem w tym dniu ofem … w morskim piachu …... kaszubskim szlakiem
w „ fabryce „ nie miałem głowy narysować choćby kreski „a wczoraj żona patrzyła na mnie zdziwiona dlaczego mam milczący wieczór i oglądam „stary Dakar „ zdjęcia z wypraw , z szkiełkiem w oku gdzie zawsze jest jest chwila dla poległych w boju ... „przecież skoro jest ci smutno to nie oglądaj tego nie przypominaj „ rzekła .. ale to podobny stażem kawał mojego życia które było i twoim które zostało nagle zatrzymane w ruchu …. dlatego nic nie opowiedziałem pomyślałem o niej w czerni …. i wiem iż będziemy pamiętać … będziemy latać z tym w sobie a jednak dla siebie co by nie napisać … pozostaje żal i myślenie o bólu rodziny ….. żegnaj …. kolego … teraz ty prowadzisz nas przez szlak nam przeznaczony … |
Ano racja,
Orzep mocno zwracał uwagę swoimi wpisami. Jego język był jaskrawy, ostry i przezabawny, a w jego BMW nigdy nie kończącej się dyskusji była fajna mocna zadziora. Tuż przed wypadkiem wymieniliśmy się poglądami i padły słowa o metroseksualności itp podane inteligentnie i dowcipnie i to w nim bardzo ceniłem - kolorowa, wyrazista i przezabawna postać. |
I tej narracji się tu trzymajmy :)
|
Żegnaj Orzep.
Pozostaje szok i poczucie bezsilności, że tak doświadczonego ridera może w każdej chwili zabrać najmniej przewidywalna, drobna okoliczność. Pozostaje mieć nadzieję, że może jest w tym jakiś ukryty sens, czy przeznaczenie, bo inaczej trudno to zrozumieć i się z tym pogodzić. |
Spoczywaj w pokoju[*]
|
Ciągle nie mogę dojść do siebie. Długo myślałem co napisać. Jeszcze nie doszedłem do siebie po tym jak 25.03.2014 odszedł młody perspektywiczny podróżnik - Kamil.
Minął miesiąc - kolejna przykra wiadomość - 26.04.2014 Orzep. Orajcie niebiańskie szutry bez względu na sprzęt. Kiedyś do Was dołączę. Zacytuję ATomka "Śpij kolego, twarde łoże Spotkamy się jutro może, spotkamy się jutro może..." Orzep ja wiem - AT też ma swoje słabości. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |