![]() |
siusiu 2zł
mała kupa 5zł duża kupa 7zł. Ech. Dlaczego to tak daleko... Może kiedyś i ja...... |
Wasilczuk, dojedz chocby do wrocka a dalej pociagne Cie sprzegiem co mam na zadupiu.
Misza! Dezorgaznizuj organizowanie ;) Ravi... Jam Ci caly czaa cos winien Diverki... Chce znow Was |
To ja mogę wydawac numerki na lazienke.
W sumie doswiadczenie na recepcji jakies tam posiadam :D I sie zacznie pan tu nie stał i po lufie :haha2: |
Cytat:
A co do organizacji naszej wioski zadomowej to Misza trafnie to opisał. Organizuje się wszystko samo praktycznie. A organizacja polega na ... jej braku. A obywa sie bez zadnych zgrzytów i niemilłych sytuacji. Jedynymi przygotowaniami jakie poczynamy to zakup spirytusu, potem wymyślenie co w tym roku robimy no i potem sama produkcja. :D A no i w tym roku Barbarka kupiła specjalnie duży gar. Ale okazał sie chyba jednak i tak za mały.:mur: Cytat:
A my Ciebie i resztę ekipy ze wschodnich rubieży, w przyszłym roku oczywiscie zapraszamy. W tym roku, po raz pierwszy, skromna ekipa z Podlasia nas nawiedziła. Ducha Puszczy z sobą mieli. Ale jakieś to podrabiane towarzystwo. Nikt nie zaciągał. A i co do planów na przyszły rok. Rumu chyba raczej nie zrobię, bo nie mam plantacji trzciny cukrowej. Jesli do przyszłego roku w ogródku takiej nie założę, zrobie coś innego. Plana już mam. Głównym produktem oczywiście będzie spirytus. A pomocniczym chyba tak sobie myślę że orzech włoski. Zrobię czarniuśką orzechóweczkę. Nikt nie ma alergii na orzeczy? Bo jak widzę na spiryt nie. :-) A co do kibelka i aby zmniejszyć kolejki, to postaram się zrobić porzadki w piwnicy i tam jest drugi. No i ewentualnie przy megafrekwencji można wesprzeć się toy-toy'em, jak to było np. w Kłodzku. |
- Tak, synku, właśnie tak, zrób kroczek, no, jeszcze jeden kroczek.
- Mariola, przynieś szybko kamerę!!! . . . . . . . . . . - Syn z woodstocku wrócił! |
Behehehehe Sołtys - pożyczam na fejsa. Doskonałe!
|
I takie prawdziwe :D:D:D
|
Cytat:
Dobre je to . Też skradłem. Diverek, może zorganizuj woodstock w innym terminie niż Owsiak, będzie wilk syty i owiec cały. I nie będziesz Jurkowi publiki zabierał! :] |
to moze po prostu przyjedziemy spontanicznie odwiedzić Bachę i przez weekend pomożemy jej w wychowywaniu młodzieży.. :D
|
No... ale że co ...jutro???:D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |