Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Przystanek Woodsock 2014 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=21425)

wasilczuk 08.08.2014 00:48

siusiu 2zł
mała kupa 5zł
duża kupa 7zł.

Ech. Dlaczego to tak daleko...
Może kiedyś i ja......

rupert 08.08.2014 01:44

Wasilczuk, dojedz chocby do wrocka a dalej pociagne Cie sprzegiem co mam na zadupiu.

Misza! Dezorgaznizuj organizowanie ;)

Ravi... Jam Ci caly czaa cos winien

Diverki... Chce znow Was

Soltys 08.08.2014 02:25

To ja mogę wydawac numerki na lazienke.
W sumie doswiadczenie na recepcji jakies tam posiadam :D
I sie zacznie pan tu nie stał i po lufie :haha2:

diverek 08.08.2014 05:44

Cytat:

Napisał lena (Post 391353)
Widzę,że z roku na rok Wasz dom i ogród (Brunetko i Diverku) jakoś cudownie się rozciąga:) a i organizacja , z tego co piszą uczestnicy jest dobra - może więc rozważycie otwarcie lub zamknięcie sezonu?:) Aż strach się bać tego "czerwonego":haha2:.

Lena dziękujemy za uznanie. I jak widzę wieści co u nas się dzieje doszły już na drugi kraniec Polski. :) Podjąć sie można wielu rzeczy, w tym i jakiejś większej imprezy ogólnoforumowej. I czasami coś wyjdzie dobrze, coś gorzej. Zawsze znajdzie się ktoś zadowolony jak i zawiedziony. Jest jednak kilka ale, przez które nie porywamy się na nic więcej niż nasza prywatna wioska woodstockowa. Jako że ja pracuję w Niemczech, Brunetka jest w domu sama. Ja wpadam tylko na weekendy. Ona pracuje i stara sie jak morze wychować nasze dzieci i utrzymać dom. A że Bozia dała nam dwóch dość żywych chłopaków (w niektorych kręgach mówią na nich Kiemlicze), to ma dziewczyna co robić. Jednak myślę że samodzielna (ja bym w tym jej nie mogł pomóc) organizacja ogólnopolskiego zlotu to za duży ciężar dla niej. Kolejna sprawa to położenie naszej miejscowości. To samiuśka granica z Niemcami. Ci z podkarpacia i podlasia mieliby megadaleko. Na takie zloty to chyba wypada szukać jakiegoś miejsca w centrum.
A co do organizacji naszej wioski zadomowej to Misza trafnie to opisał. Organizuje się wszystko samo praktycznie. A organizacja polega na ... jej braku. A obywa sie bez zadnych zgrzytów i niemilłych sytuacji. Jedynymi przygotowaniami jakie poczynamy to zakup spirytusu, potem wymyślenie co w tym roku robimy no i potem sama produkcja. :D A no i w tym roku Barbarka kupiła specjalnie duży gar. Ale okazał sie chyba jednak i tak za mały.:mur:

Cytat:

Napisał wasilczuk (Post 391410)

Ech. Dlaczego to tak daleko...
Może kiedyś i ja......

Rozumiem Cię doskonale. Odległość to jednak jest spora. Miedzy innymi i ja jakoś na żadnym zlocie u Was jeszcze nie byłem. Ale chyba trzeba będzie w końcu odszukać swoje gumofilce i sprawdzić czy Wasze błoto bardziej wciąga.:-)
A my Ciebie i resztę ekipy ze wschodnich rubieży, w przyszłym roku oczywiscie zapraszamy. W tym roku, po raz pierwszy, skromna ekipa z Podlasia nas nawiedziła. Ducha Puszczy z sobą mieli. Ale jakieś to podrabiane towarzystwo. Nikt nie zaciągał.

A i co do planów na przyszły rok. Rumu chyba raczej nie zrobię, bo nie mam plantacji trzciny cukrowej. Jesli do przyszłego roku w ogródku takiej nie założę, zrobie coś innego. Plana już mam. Głównym produktem oczywiście będzie spirytus. A pomocniczym chyba tak sobie myślę że orzech włoski. Zrobię czarniuśką orzechóweczkę. Nikt nie ma alergii na orzeczy? Bo jak widzę na spiryt nie. :-) A co do kibelka i aby zmniejszyć kolejki, to postaram się zrobić porzadki w piwnicy i tam jest drugi. No i ewentualnie przy megafrekwencji można wesprzeć się toy-toy'em, jak to było np. w Kłodzku.

Soltys 08.08.2014 10:44

- Tak, synku, właśnie tak, zrób kroczek, no, jeszcze jeden kroczek.
- Mariola, przynieś szybko kamerę!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
- Syn z woodstocku wrócił!

acokurra 08.08.2014 11:31

Behehehehe Sołtys - pożyczam na fejsa. Doskonałe!

Soltys 08.08.2014 12:38

I takie prawdziwe :D:D:D

pincet 08.08.2014 13:10

Cytat:

Napisał Soltys (Post 391426)
- Tak, synku, właśnie tak, zrób kroczek, no, jeszcze jeden kroczek.
- Mariola, przynieś szybko kamerę!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
- Syn z woodstocku wrócił!

Dobre je to . Też skradłem.

Diverek, może zorganizuj woodstock w innym terminie niż Owsiak, będzie wilk syty i owiec cały. I nie będziesz Jurkowi publiki zabierał! :]

Demolka 08.08.2014 14:23

to moze po prostu przyjedziemy spontanicznie odwiedzić Bachę i przez weekend pomożemy jej w wychowywaniu młodzieży.. :D

ramoneza 08.08.2014 14:32

No... ale że co ...jutro???:D

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08.