![]() |
Jakby komuś brakowało czołówki to jest u mnie do odbioru
|
Aaaa!
I jeszcze jedno hasło z Białej: Życie jest czasem gładkie, czasem szorstkie i ma zapach palonej gumy :) |
Cytat:
Pewnie ropucha :) |
nie, Ropuch znalazł:)
|
Milo bylo w koncu sie pojawić :)
mimo tego, ze moj kary rumak zdechł. podziekowania dla Roberto za to ze mnie przywiózł i pozwolił troche podemolowac GasGasa, Dubelowi że mi oddał 1200, Madaface za Awanture. No i ATomkowi za uzupełnienie niedoboru klepek oraz zagranicznych płynow w organizmie a Fazikowi i paru innym osobom za dzikie tańce. wszystkich fantastycznie bylo znow zobaczyc lub w koncu poznac, fajoska impreza, atmosfera nie do podrobienia! :D w przerwach miedzy umieraniem ze smiechu zdazylam nawet zrobic pare fot ;) https://plus.google.com/photos/11658...92336245826641 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dziękuję za klimat, za ciekawe opowieści, za inspiracje - miło było Was spotkać mądrych, zwariowanych, bez kompleksów z pasją ....
Dziękuję za emocje i dobrą zabawę ;) Ps. Poniedziałek - normalnie chyba pierwszy raz ze smutkiem zakładam swoje ulubione szpilki .. Sebastian - strasznie mi zaimponowałeś swoją osobą Jorge - przepraszamy za stłuczone szkło - fajny facet jesteś Ziarko - dawno nie słyszałam tylu dowcipów ... ale daruję ;) też uważam, że te o kobietach są śmieszne Czosnek - zmieniasz moje patrzenie na Pamir - mój lęk jakby mniejszy Wszystkie dziewczyny - fajne babki, jestem pełna podziwu dla - plecaczków i nie tylko ;) A TOBIE - Wiesz co :* |
10 Załącznik(ów)
|
10 Załącznik(ów)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |