![]() |
i jak wyszły te testy ??
|
Ponawiam pytanie kolegi chyba wszyscy na to czekają aby ktoś w końcu coś napisał na temat tego wałka do którego się dorzucaliśmy czy jest kompatybilny z silnikiem afry jak się sprawuje etc
|
Na bank kasę przepili :)
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
... edycja - niepotrzebne to było ..... Kraft obiecał wrzucić zdjęcia, rozmawiałem z nim 2 tygodnie temu telefonicznie i się deklarował zrobić relacje - czekam też.... |
I zdrowia życzę.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka |
Nie mam już wpływu na dalszy bieg wydarzeń... ale skoro wymyśliłem akcję to się poczuwam... spoko, nie uraziłeś - czekamy na relację.
|
Jak ktoś ma czas to wałek od hondy Shadow do Africi już za 90 dolców + wysyłka 20 dolców. Z reguły przy takich zakupach bez cła
wystarczy wbić symbol hondy w wyszukiwarkę i załozyć konto by kupić. Płatność paypalem czyli bezpieczna. opinie w necie na temat sprzedawcy dobre Dobra strona dla szukajacych tanszych nowych części Np. Napinacz xr 400 36 $, Zmiana 2 i 5 tego biegu w xr 650 L 36+ 80 $ . To połowa ceny hondy w europie i tansze niż w usa Sprawdzałem tylko to co mnie interesuje. Mozna popatrzec na pompy czy inne pierdolety do Afry Oryginalnych wałków niestety w Hondzie na dzis dzień - brak https://www.impex-jp.com |
Jeżeli brak oryginałów to z hondy shadow są ratunkiem. Kraft montował i bez problemu wchodzi - jest identyczny z afrykowym. Większy test pewnie na wiosnę - na razie nie może jeździć z różnych względów ... ale skoro wchodzi i w podobnym silniku działa baz problemów to można być dobrej myśli...
|
Nie długo przekładamy na nasze królowe żółte blachy
|
Franz napisał:
"Jak ktoś ma czas to wałek od hondy Shadow do Africi już za 90 dolców + wysyłka 20 dolców. Z reguły przy takich zakupach bez cła wystarczy wbić symbol hondy w wyszukiwarkę i załozyć konto by kupić. Płatność paypalem czyli bezpieczna. opinie w necie na temat sprzedawcy dobre Dobra strona dla szukajacych tanszych nowych części Np. Napinacz xr 400 36 $, Zmiana 2 i 5 tego biegu w xr 650 L 36+ 80 $ . To połowa ceny hondy w europie i tansze niż w usa Sprawdzałem tylko to co mnie interesuje. Mozna popatrzec na pompy czy inne pierdolety do Afry Oryginalnych wałków niestety w Hondzie na dzis dzień - brak https://www.impex-jp.com" Kiedyś kombinowałem żeby u nich kupić kosz sprzęgłowy. Ceny mają naprawdę super. Nawet miałem człowieka który by to odebrał osobiście. Na miejscu nie sprzedają bo nie mogą. Tylko wysyłka. Z tego co pamiętam to firma rosyjska. Paypala nie mam i trochę się bałem że coś pójdzie nie tak. Dobrze by było sprawdzić tą firmę od począdku do końca ten kontakt. Franz Ty już coś u nich zamawiałeś? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:39. |