![]() |
czy ktoś z Warszawy i okolic chce się zabrać na przyczepce? narazie jestem sam i chce jechać na kołach ale z chęcią podziele koszta z kimś jadąc przyczepką. A może ktoś przyczepkę by pożyczył?
|
Trzy wolne miejsca w drugim domku
Niestety, wyjazd naszej ekipy nie dojdzie do realizacji.
Mam 3 miejsca do odsprzedania. 73. Tomal / hotel / hard / WR250F II domek 74. Filip / hotel / hard / WR250R II domek 75. Tomek G. / hotel / szutr / GS 1200 II domek Kontakt do mnie: na szybko - tel 602210933 tomasz.wysocki@poczta.onet.pl lub kontakt na priv |
Według prognoz i naszych modłów pogoda sie poprawiła i nie będzie opadów w weekend 7/8/9 . Nie będzie upału , ale i tak ciężka praca da nadmiar ciepła..Poza tym sauna będzie czekała...no i wody w tym roku nie zabraknie... Nie dajcie się defetyzmowi... Połoniny o tej porze roku s a bardzo piekne...
Prognoza... http://www.yr.no/place/Ukraine/Zakar...aion/long.html |
|
miejsca :
29. acid/hotel/szuter/excr450 i 30. bogdan/hotel/szuter/drz400 przejmuje Herni i Rafał. |
Gdyby było jakieś miejsce wolne w hotelu lub chatce z przyjemnością bym się wbił. Proszę o informację to zmienie trochę spis rzeczy do spakowania:D
|
Pisz do cibora klv on zachorował i jego miejsce jest do wzięcia.
|
Jadę na Ukraine
|
Czekamy na podlasiakow za granica przy hrywnach. Kurs 675 za 100zl Slonce swieci. Pogoda dopisala. ;-)))
|
Ciekawe jak stan wody w brodach ?? Dajcie znać czy zabierać kąpielówki ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |