![]() |
Cytat:
Ale Afryka to bardzo wdzięczny motocykl mimo wielu boleń |
Dzisiaj oglądałem ATAS.
Poprawiono kilka spraw ale tak realnie to oprócz twardszego zawieszenia i RideByWire (czy jak to się pisze) to nie widzę znaczących przewag nad modelem 2017. Motocykl jest mega wysoki, chyba dla dwumetrowców :-) Pozdrowienia D Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka |
A o crf1000 rally nikt nie pisze czy mi umknęło?
https://www.youtube.com/watch?v=tbVu5FbTLvs Kolega mnie zaskoczył bo byłem pewny że nic takiego nie wychodzi bo przecie ja bym wiedział ;) |
Jak masz wolne 21490 ojro to bierz.
|
nic takiego nie wychodzi w tym roku, przynajmniej napewno nie w Polsce.
Wedlug hondy w PL bedzie dostepna tylko wersja adventure sport i normalna. Takie cakco chyba tylko we Włoszech będzie dostępne, cena na nasze pewnie będzie ze 100 tys :D |
Cytat:
Wolnych to nawet 10tys euro nie mam. Poproście nigdzie nie widziałem info na forum o tej wersji |
A jak ktoś ma to wystarczy mu chyba na bilet do makaronów o tam może kupic
|
Dzisiaj siedziałem na ATAS i powiem, nie zamieniłbym swojej, zwłaszcza z upgradami.
1. Wysokość, siadlem i wcale nie siedzę wyżej niż na mojej z kanapą TT, nawet chyba wyżej u mnie, co prawda fotel był w pozycji obniżonej, ale wtedy pełne stopy miałem na podłożu, a kolana lekko zgiete. 2. Zawias, siadłem i dupa siadła , może i ma twardszy zawias niż zwykła AT, ale napewno nie lepszy niż mój Wilbers 3. Płyta i gmole to oczywiście prowizorka. |
No to co jest w niej takiego super zeby zamienic 2016 na wlasnie nia?Nie widzialem jej i nie wiem czy warto sie nakrecac.Jedni wzdychaja,inni...Jak jest naprawde?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:13. |