![]() |
Cytat:
|
To chyba świadczy o przewadze tej opony nad innymi. Pomimo wielu spostrzeżeń i różnych opinii...
Nie bardzo wyczuwam kontekst wypowiedzi przedmówcy. |
Cytat:
|
Zaczekaj "Tkc80 i k60. Ja już mam z 17 tysięcy nakulane i nie chcą się skończyć te gumy. A poza tym dają radę w offie. Na następną długą podróż również ubiorę te laczki. "
Miałem K60. Kupiłem do Afry szerokości 130. Nie wiem czy to w tej gumie standard, ale strasznie popękała (choć mięsa miała jeszcze sporo). Wklejałem nawet foto na forum. Zastanawiam się, ile w tych Kazachskich temperaturach ujadę na TKC 80 z tyłu. |
Kupiłem na przód TKC 80 a na tył Pirelki STR. Cena Pirelek to połowa Motoza z Rugged więc ten tego:)
|
ja na przód polecam anakee wild
|
Cytat:
|
Emek, jak zachowuje się E09 na mokrym ? Tak jak E07, czyli ch..wo ?
Czytałem, że cholernie ciężko tą oponę zdjąć. Jak wam poszło ? Ile z tych 10 tys km grzaliście po asfalcie, a ile w terenie ? |
E09 na mokrym jest w porządku. Ciut gorzej od TKC, ale może to złudzenie apteczne - w moim odczuciu gumy z tej samej półki, tylko 50% tańsze.
|
Kurde, nie chwalcie tak Mitasow, bo juz podrozaly znacznie, a jak się wszyscy na nie rzucą, to zrobią się droższe od Motorów.:)
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |