![]() |
Całe Bałkany coś się sypią.. :( Węgrzy wprowadzili już Rumunię na listę Yellow i teoretycznie wjazd z Rumunii do Węgier to 14 dni kwarantanny albo przedstawienie na granicy dwóch negatywnych testów z ostatnich 5 dni. Do tego bardzo sprzeczne informacje o tranzycie :( bo np. ambasada węgierska w Polsce mówi, że tranzyt po wyznaczonej trasie możliwy a kumpel czeka właśnie na wynik testu przy granicy bo nie został wpuszczony na tranzyt
|
Zle wiesci o tej Rumunii. Rozwazalismy aby leciec na lekkich na TET Rumunski.
Ktos moze wie jak jest z wjazdem i wyjazdem przez Ukraine? |
Rozmawiałem przed chwilą z przyjaciółmi z Brosa, mówią żeby odpuścić przyjazd. Od poniedziałku wchodzą obostrzenia, co prawda w Maramures nie ma problemu z zarazą, ale w innych regionach są, szczególnie nadmorskich i w miastach.
Ukraińcy zamknęli tranzyt przez swoje terytoriom Rumunom od wczoraj, czy wpuszczą Polaków trzeba jechać i sprawdzić. Powodzenia. |
Moi frendos w Bukareszcie odradzają przyjazd :/
|
Dzieki. Ojojoj to bardzo zle wiesci z tym wjazdem do Rumunii. Zbyt niepewnie a do 8 sierpnia blisko - nie wrozy to by moglo cos sie zmienic na plus.
1. Alternatywa Ukraina - byl ktos niedawno na Zakarpaciu? 2. Alternatywa - TET Litwa |
Jak wzrost zachorowań tam nie wyhamuje to się szybko zamknął,a nawet jeżeli nie to może być problem z powrotem przez HU/SK. Chce startować za tydzień. Ale ostateczna decyzja pewnie w przeddzień. Obawiam się ze potem może być tylko gorzej.
Pozdr rr |
Dziwi mnie trochę to ciśnienie na wyjazdy. Proszenie się o problemy? Nie kumam...
|
Przed chwilą chłopaki wjechali do RO bez problemów: kwarantanny, okazywania wyników testów, itd...
|
Cytat:
Podwójna dawka adrenaliny, nie wiesz jak wrócisz. |
:Thumbs_Up:
Cytat:
Jak dla mnie, to na ten czas najważniejszy forumowy wątek, choć sam nie mam za wiele do przekazania bo zawsze ktoś jest szybszy :Thumbs_Up: CF |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |