![]() |
Dobra znacie mnie więc bez srania po iglakach.
Jako organizator mam do tego pełne prawo więc... Kołek dziękujemy za wspólnie spędzony czas więcej na zlot w Białym Brzegu nie przyjeżdżaj ! Bartek Twoje zachowanie również kwalifikuje się do wykluczenia ze zlotu, na trzeźwo jesteś fajnym gościem, ale po alkoholu wychodzi z Ciebie bydle, bo inaczej się nie da tego nazwać. Twoje agresywne zachowanie w stosunku do innych uczestników, chamskie odzywki i obrażanie innych to nie najlepszy sposób na poznanie ludzi zwłaszcza że byłeś z nami pierwszy raz. W sobotę rano przeprosiłeś, okazałeś skruchę, a potem znowu się najebałeś i byłeś chamski. Są dwie opcje albo nie pij skoro udowodniłeś że nie potrafisz, albo poszukaj innej imprezy. Zlot w Białym Brzegu jest specyficzną imprezą, to już praktycznie zjazd rodzinny, bardzo specyficzny w swoim charakterze ale chyba właśnie w tym jego siła. Dlatego jeśli ktoś próbuje w ten czy inny sposób zaszkodzić mojej rodzinie to niech po prostu spierdala za bramę. |
Brawo, nic dodac nic ujac.
|
Cytat:
|
Dzięki za wspólny czas ,
trzymajcie się ciepło |
Próbowałem z Kołkiem rozmawiać w sobotni wieczór .
Wydaje się , że nie znalazłem zrozumienia. On nie rozumie czym jest brać Afrykańska i nie szanuje starych Czarnuchów. Nie zasługuje też , żeby mu powiedzieć " masz w ryj " , bo tego nie zrozumie . On musi być " najsilniejszy" . Inni nie mają racji . Jeśli dalej rozwalałby spotkania to , albo zlotów by nie było , albo byłyby na imienne zaproszenia , co nie dawałoby szansy nowym fajnym Czarnuchom . A ja do końca świata i dzień dłużej chcę spotykać prawdziwych Afrykańców . Z całym szacunkiem Stary , mam nadzieję zlotowicz, Kwintal Przepraszam , że znowu ja , ale najważniejsze..... Bardzo proszę , LEWAR BĄDŹ ZAWSZE Z NAMI |
Cytat:
Do Bartka urazy nie chowam, ale na życzenie złożę wniosek w jego sprawie na zapleczu. Kłaniam się nisko organizatorom zlotu i dziękuję za świetną atmosferę. Miło było poznać koleżanki i kolegów forowiczów w realu. :) Puszka z naszym wsparciem dla Olka jest w drodze do mnie. W najbliższym czasie dam znać ile udało się zebrać pieniędzy. Będą też na forum licytacje dla Oleckiego79. Osoby rzadko bywające na forum, zachęcam żeby częściej zaglądały. Pozdrawiam serdecznie.:at: |
ja również dzięki wszystkim za super zabawę . Było super.
PS. ja nadal nie mogę się doczytać co Kołek narozrabiał. |
Zostawcie złe momenty w spokoju bo chyba temat załatwiony i dzielcie sie przyjemnymi chwilami👍
|
Herni i się nie doczytasz co zrobił, bo nie o to tu chodzi. Zerknij na ankietę jeśli jest chociaż kilka głosów za wykluczeniem to znaczy ze coś jest nie tak.
I tak jak Calgon pisze nie ma co roztrząsać, lepiej wspominać miłe chwile ;) |
Cytat:
dokładnie |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |