Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   Biały Brzeg 2022 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=42983)

Soltys 13.09.2022 22:25

Dobra znacie mnie więc bez srania po iglakach.
Jako organizator mam do tego pełne prawo więc...
Kołek dziękujemy za wspólnie spędzony czas więcej na zlot w Białym Brzegu nie przyjeżdżaj !
Bartek Twoje zachowanie również kwalifikuje się do wykluczenia ze zlotu, na trzeźwo jesteś fajnym gościem, ale po alkoholu wychodzi z Ciebie bydle, bo inaczej się nie da tego nazwać.
Twoje agresywne zachowanie w stosunku do innych uczestników, chamskie odzywki i obrażanie innych to nie najlepszy sposób na poznanie ludzi zwłaszcza że byłeś z nami pierwszy raz.
W sobotę rano przeprosiłeś, okazałeś skruchę, a potem znowu się najebałeś i byłeś chamski.
Są dwie opcje albo nie pij skoro udowodniłeś że nie potrafisz, albo poszukaj innej imprezy.
Zlot w Białym Brzegu jest specyficzną imprezą, to już praktycznie zjazd rodzinny, bardzo specyficzny w swoim charakterze ale chyba właśnie w tym jego siła.
Dlatego jeśli ktoś próbuje w ten czy inny sposób zaszkodzić mojej rodzinie to niech po prostu spierdala za bramę.

rumpel 13.09.2022 22:29

Brawo, nic dodac nic ujac.

Dubel 13.09.2022 22:46

Cytat:

Napisał Soltys (Post 792139)
Dobra znacie mnie więc bez srania po iglakach.
Jako organizator mam do tego pełne prawo więc...
Kołek dziękujemy za wspólnie spędzony czas więcej na zlot w Białym Brzegu nie przyjeżdżaj !
Bartek Twoje zachowanie również kwalifikuje się do wykluczenia ze zlotu, na trzeźwo jesteś fajnym gościem, ale po alkoholu wychodzi z Ciebie bydle, bo inaczej się nie da tego nazwać.
Twoje agresywne zachowanie w stosunku do innych uczestników, chamskie odzywki i obrażanie innych to nie najlepszy sposób na poznanie ludzi zwłaszcza że byłeś z nami pierwszy raz.
W sobotę rano przeprosiłeś, okazałeś skruchę, a potem znowu się najebałeś i byłeś chamski.
Są dwie opcje albo nie pij skoro udowodniłeś że nie potrafisz, albo poszukaj innej imprezy.
Zlot w Białym Brzegu jest specyficzną imprezą, to już praktycznie zjazd rodzinny, bardzo specyficzny w swoim charakterze ale chyba właśnie w tym jego siła.
Dlatego jeśli ktoś próbuje w ten czy inny sposób zaszkodzić mojej rodzinie to niech po prostu spierdala za bramę.

Niech taka szczerość i prostota zapanuje tu znów na całym FAT

kolek102 13.09.2022 22:51

Dzięki za wspólny czas ,
trzymajcie się ciepło

Kwintal 14.09.2022 00:30

Próbowałem z Kołkiem rozmawiać w sobotni wieczór .
Wydaje się , że nie znalazłem zrozumienia.
On nie rozumie czym jest brać Afrykańska i nie szanuje starych Czarnuchów.
Nie zasługuje też , żeby mu powiedzieć " masz w ryj " , bo tego nie zrozumie .
On musi być " najsilniejszy" . Inni nie mają racji .
Jeśli dalej rozwalałby spotkania to , albo zlotów by nie było , albo byłyby na imienne zaproszenia , co nie dawałoby szansy nowym fajnym Czarnuchom .
A ja do końca świata i dzień dłużej chcę spotykać prawdziwych Afrykańców .
Z całym szacunkiem
Stary , mam nadzieję zlotowicz, Kwintal

Przepraszam , że znowu ja , ale najważniejsze.....
Bardzo proszę , LEWAR BĄDŹ ZAWSZE Z NAMI

wierny 14.09.2022 06:18

Cytat:

Napisał stopa-uć (Post 792130)
Wierny nie rozumiem dlaczego skasowałeś post w którym było napisane że
chodzi o Kołka. -----Co chcesz wyjaśniać? ? ? ? ? ? On jest kołkiem.
A drugi który pierwszy raz przyjechał:::Bartek(zwłoki ze zdjęcia)
zaczepiał Ciebie, czego byłem świadkiem.
Zrobił zadymę z Lewarem , Garwoliniakiem. Szarpał kucharza,
myślę że taką osobę też należy wykreślić z Afrykańskiej braci.

Wyjaśniłem na priv dlaczego tymczasowo usunąłem post kolegi Pewex75.

Do Bartka urazy nie chowam, ale na życzenie złożę wniosek w jego sprawie na zapleczu.

Kłaniam się nisko organizatorom zlotu i dziękuję za świetną atmosferę. Miło było poznać koleżanki i kolegów forowiczów w realu. :)

Puszka z naszym wsparciem dla Olka jest w drodze do mnie. W najbliższym czasie dam znać ile udało się zebrać pieniędzy. Będą też na forum licytacje dla Oleckiego79. Osoby rzadko bywające na forum, zachęcam żeby częściej zaglądały. Pozdrawiam serdecznie.:at:

herni 14.09.2022 10:10

ja również dzięki wszystkim za super zabawę . Było super.
PS. ja nadal nie mogę się doczytać co Kołek narozrabiał.

calgon 14.09.2022 10:45

Zostawcie złe momenty w spokoju bo chyba temat załatwiony i dzielcie sie przyjemnymi chwilami👍

Soltys 14.09.2022 10:56

Herni i się nie doczytasz co zrobił, bo nie o to tu chodzi. Zerknij na ankietę jeśli jest chociaż kilka głosów za wykluczeniem to znaczy ze coś jest nie tak.
I tak jak Calgon pisze nie ma co roztrząsać, lepiej wspominać miłe chwile ;)

Mhv 14.09.2022 10:56

Cytat:

Napisał calgon (Post 792192)
Zostawcie złe momenty w spokoju bo chyba temat załatwiony i dzielcie sie przyjemnymi chwilami��

+1
dokładnie

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11.