![]() |
My już w domciu szczęśliwie.
Po 20 latach Wąskie zadebiutowały na zlocie czarnuchów. Było zajefajnie!!! Nareszcie mogłem poznać Was na żywo. Wielkie podziękowania dla organizatorów. Kasiu, Stopo i Sołtysie czapki z głów za ogrom Waszej pracy organizacyjnej. Fassi, piwo było wyśmienite. |
Na koniec niestety spieprzyła się nam pogoda i wyszło słońce.
ciał |
Żarty żartami ,
a jak NYSA i okolice.? ? ? ? JESTEŚMY MYŚLAMI Z WAMI ciał |
Droga Ekipo organizacyjna.
Dawno mnie na zlotach nie było, szczególnie w Białej. Chciałem serdecznie podziękować CAŁEJ ekipie organizacyjnej, bo bez Was tego by nie było. Jesteście niesamowici. Bardzo dziękuję za wszelki Wasz wkład, siły, energię, wylany pot (chociaż to brzmi perwersyjnie) za to, że mogłem jak wielu uczestników poczuć się jak w domu. Dziękuję za wspólne towarzystwo, za poznanie wielu z Was w końcu na żywo, za możliwość pogadania nawet o drażliwych tematach (tak, był przez 15 sekund wątek o EV), ale daliśmy radę. Do następnego! :) |
Sołtys dawaj numer konta.
Pogoda była zajebista, chociaż nie tak ciepło, jak w zeszłym roku :) Do Fiata 500 od Kupka wlazło 8 wcale nie małych osób. Cynciu już nie miał szans odjechać, bo podwoziem przykleił się do podłoża ;) W ogóle chyba było więcej samochodów, niż motocykli :) Mam nadzieję, że wszystko dobrze u tych, którzy musieli wyjechać wcześniej, ze względu na powódź. Było pięknie, dziękuję wszystkim :Thumbs_Up: |
1 Załącznik(ów)
Szczęśliwi w deszczu
|
Nie dość , że było świetnie , mega wesoło i przyjemnie , to jeszcze trafił nam się powrót bocznymi przy słoneczku .
Dziękujemy wszystkim za wspaniałe towarzystwo ,a gospodarzom wiadomo , że za wszystko. Kwintale |
Babciu Jolciu, (z pięknym warkoczeeeeeeem)
powiedziałaś mi że jutro musisz odwieźć wnuczkę do przedszkola. Nasunęło mi się pytanie czy odwozisz ją motocyklem? ? ? ciał |
Cytat:
|
5 Załącznik(ów)
Dzięki za imprezę.
Musiałem w sobotę wyjechać bo tam u Was za mało wody było ;) U mnie wszystko ok, woda przyszła dziś o 3 rano i została do 16. Narobiła syfu w obejściu i poszła jak gdyby nigdy nic. Zostawiła tylko małego okonia w kałuży na drodze. Załącznik 137421 Załącznik 137419 Załącznik 137418 Pozdrawiam wszystkich. Do za rok! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |