![]() |
Mnie tam wszystko jedno,byle na głowę nie kapało...
Czekam na przydział:D |
Hej. Dla mnie namiot - może być duży .... jak nie to przywiozę swój :)
Kaska za namiot poszła (bo jak rozumiem w tej opcji nie ma pauzy ...) |
Hej,
Proszę pamiętać, że harcerstwo w dzisiejszych czasach w defensywie - i jest to jedna z niewielu okazji kiedy uda sie zarobić jakieś pieniądze na organizacje obozów letnich czy dofinansowanie uboższych uczestników. I tak proszę traktować ew. wypozyczenie namiotów. Nie muszę chyba pisac, ze odpowiadam własnymi jajami przed druhem komendantem chorągwi krakowskiej? I jak ja te jaja stracę, to razem ze mną straci je cała ekipa z uszkodzonego namiotu :) |
Podos. Przypomniałeś mi pamiętny obóz harcerski w Rydzewie na mazurach - po trzech dniach groziła nam eksmisja... za picie oczywiście. Obóz dzielił się na dwa podobozy - podobóz "dorsów" i podobóz "depeszów"... Już się nie mogę doczekać ;-)
No to kiedy mam wpłacać za namiot? Już? Teraz? |
Tak, nieniejszym pozwalamy wplacac za namioty. Prosze jednak zaznaczyc czy spicie w swoim czy nie swoim namiocie (czyli w naszym).
Pozwoli nam to przygotowac odpowiednia ilosc sprzetu. |
Cytat:
mam ten sam problem , ale nie wiem czy chodzi mi o tor , czy bardziej o te krzaczory :D:D:D:Thumbs_Up::haha2:;) |
Panie i Panowie!
Tak, jak kilka godzin temu podał Sambor, przyjmujemy wpłaty na opcje namiotowe. Bardzo prosimy, aby w tytule przelewu oprócz forumowego nicka podać, czy ma to być namiot harcerski, czy własny. I przypominam, że nieprzekraczalny termin wpłat to 19.03. Aaa, jeszcze coś - wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że uczestnicy mogą liczyć na dodatkową, niezapowiedzianą atrakcję sporego kalibru:). Na razie o tym cicho sza, gdy tylko będziemy mieć ostateczne potwierdzenie, uchylimy rąbka tajemnicy. |
Cytat:
|
Pudło, ale kombinuj dalej:D
|
Doda ?
będzie :haha2::haha2::haha2::haha2: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |