![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ehh..trochę się spóźniłem z przeczytaniem.... kupiłem te ContiTrialAtack......niby z tych anakinow jestem zadowolony ..ale chamowanie ze 120 na suchym asfalcie...zawsze idzie z poślizgiem i czuje jak by słabo chamowała...ale w wodzie nigdy mnie nie zawiodła....naprawde miło i sympatycznie.... ps...za jakieś 10.000 km napisze swoje subiektywne odczucia i powiem jaka różnica miedzy tymi anakami II a ContiTrialAtack..... chętnie bym wybrał też metzelery...ale mam metzelery na drugim motocyklu i rzeczywiście znikają w oczach.... a tam mam tył rozmiar 210/40 i opona kosztuje ponad 800 zl .. dlatego dam tym razem zarobić continentalowi.... dam znać jak to wyszło... :-) ps.2 jeszcze takie cudo wpadło mi w oko.....Dunlop Trailmax TR91...też może być fajna... :-) |
Misza,a jakbys porownal te Motozy do MT21 i T63-wszystko na tyl ma sie rozumiec.Latem bede szukal sensownego kompletu na Islandie i Motozy tez sa na mojej liscie.
|
Cytat:
motoz - t63 - mt21 |
MT21 całkiem fajna guma (miałem na przodzie w KTMie), trzyma ładnie na czarnym i poza. Na tyle jeszcze nie testowaliśmy, ale już jedna czeka na założenie do 690 (wygląda interesująco). ;)
T63 miał Wietszny z tyłu, mówił, że bardzo ładnie klei, ale szybko znikała (dość miękka) i kosztuje spooooro. :Sarcastic: A Motozy też mam teraz na celowniku. Miałbym je już, ale dostac rozmiaru do KTMa nie mogłem przed wyjazdem. Dodatkowy atut: Cytat:
|
Desert Motoza jeszcze u Olka bez homologacji. Przynajmniej jak w kwietniu pytałem o przody.
|
Bo zanim u nas się pojawią nowe zapasy to minie pewnie z pół roku. :( Przed majówką były pustki m.in. u Olka z Motozami.
|
Myku, nie wiem. Motoza mam na przodzie a porównanie mam tylko do T63. T63 lepiej trzyma od E09, ale z kolei szybko schodzi. Wręcz bardzo szybko. Tył... no nie wiem, Michelin Desert w cholere drogi i nie wiem czy 17'' jest. Na tył przetestowałbym Dunlopa tego co to amerykańce na advrider.com zakładają albo Michelina AC10
|
Ja mam 18" i nie chcialbym skonczyc na Michelinie Desercie,bo drogi.Ale ten Dunlop co chcesz jeszcze drozszy.Tak kombinuje na przod t63(watpie ze moje MT21 wytrzyma Islandie), a tyl cos mocnego i ten Motoz niezle wyglada.Jest jeszcze takie cos i wydaje sie byc ciekawa propozycja:Golden Tyre GT 205 Front / GT200 Rear
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:39. |