![]() |
Jak jeszcze na gwarancji to może tak do serwisu oddać ?
|
Cytat:
Nie wiem jedynie czy to "zasilanie motocyklowe" to ten uchwyt w którym siedzi nawigacja, czy też ten kabel z takim dziwnym zgrubieniem? Czy też może oba te elementy? Bo nie wiem czy trzeba ciąć kable czy odkręcić podstawkę. Będę wdzięczna za podpowiedź. |
Mi się wydaje, że raczej oba elementy. Kabel ze zgrubieniem jest od zasilania, ale może też być problem w uchwycie.
|
Jednak połasiłam się na LArka :)
Niestety nie mam możliwości teraz podłączyć go pod instalację moto [z elektryką u mnie średnio ;), no i złamałam mocowanie do kiery - pękło :/ ] i nie wiem czy ładowarka będzie działać ok, a z tego co widze to najczęstsza wada. Zrobiłam jak poniżej, ale powiedzcie mi proszę, czy ten test jest w miare wiarygodny - podłączyłam ładowarkę pod akumulator [normalnie przyłozyłam druciki ;) ] - zmierzyłam miernikiem jakie napięcie jest na "pinach" [tam gdzie się stykają "plecki" nawigacji] - wyszło mi 5V [mierząc po 2 skrajne "piny"] Czy ten test jest cokolwiek wart? Jeśli tak, to czy wypadł dobrze? Przepraszam za lajkonickie pytanie, ale blondi ze mnie :D I jeszcze jedno - czym mozna zastąpić złamany uchwyt? Konkretnie chodzi o tą dolną część obejmy - tą w kształcie półksięzyca http://m.chip.pl/images/testy/sprzet...at/54259_1.jpg |
tak ogólnie to jedyna rzecz która jest OK i mi się podoba i jest opcia droga na azymut z tym że strzałka jet słabo widoczna,bateria trzyma ok. dwóch godzin,na ładowarce z gniazda niewiele więcej,oczekiwanie na sygnał też trochę trwa no i uchwyt do kierownicy mógłby by być trochę wyższy
|
Cytat:
Jak chcesz to Ci mogę dać ten uchwyt. Mnie on nie jest potrzebny, bo se rejli zrobiłem. |
Raf - a pokażesz zdjęcie? Może rejli będzie lepsze?
:) |
Nie wiem czy do KATarzyny podejdzie moje mocowanie. Wszak to kawałek wygiętej blachy, a do tego zamontowana ta część uchwytu z kulką. Jeśli będziesz na lajtowych ofach w sobotę to Ci mogę to mocowanie zabrać.
|
Ech - jest Operacja Południe w Bielsku i nie wiem jeszcze kiedy dokładnie będę miała wolne. Będę śledzić wasze plany i jakby co się odezwę.
|
Podaj mi adres na priv ,to wyślę
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43. |