![]() |
Jak to było ok 17.00-18.00 (nie pamiętam dokladnie) to mogłem być ja. Wracalem znad morza pod Nowy Sącz.
A ja widziałem RD04 w Jaworznie i na granicy Sosnowca (kolo centrum Fasion House) w sobotę 11-go ok godz.13.00-13.30 na numerach KRA... Kierownik z kamizelką Ratownik i z wężem Eskulapa na kufrze. |
Dzisiaj jak często leciałem kolarzówką z Poznania na Gniezno i za Pobiedziskami z naprzeciwka minęła mnie RD07 1995 bodajże:))) potem gdy wracałem zajechałem na Lednogórę a tam dwie NAT na parkingu na bydgoskich numerach ....
|
Wczoraj tj. 15.06 czarna XRV przy bunkrach w Mamerkach ok 17tej.
|
Dzisiaj ( 18.06.24) w Limanowej około 10-11, piękna siódemka , na blaszkach KTT.
|
7a na trasie numer 7 w okolicy Ostródy. Dziś ok 11:30
|
1 Załącznik(ów)
Czyja ta młodsza siostra ??
Już jakiś czasu temu w WPR...poczekałbym na właściciela aby pogadać ale byłem na lewiźnie w robocie ;-) |
RD03 z trzema białymi kuferkamidzisiaj w Kokotku obok Lublińca?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk |
1 Załącznik(ów)
Dukla.
|
Kogo dzisiaj widziałem o 21.26 na siódemce tri color z Terytorium Kieleckiego Imperium (TKI) w Limanowej? Ktoś od nas?
Edit: Jednak to były rejestrację TKA czyli okolice Kazimierzy Wielkiej. Wczoraj spotkałem kolegę na Rd07 koło Bochni i wszystko się wyjaśniło. Jeżeli kolega jest na forum to pozdrawiam. |
Zlot w Maniowie i piękna rd07a TRI kolor trochę pogrzebana kogoś z forum? ;)
Wysłane z mojego CPH2113 przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
06.08.24 dwie takie same ładne Afryczki chyba 1100L w kultowym malowaniu. Blachy DX. Pzdr
|
2 Załącznik(ów)
Czy to sprzęt kogoś z naszych? Co roku jak jeżdżę spotykam ją na Generalskim Polu Namiotowym w Bornym Sulinowie, ale nigdy jakoś kierownika nie mogę złapać :)
|
Pozdrowienia dla kierowników trzech klasycznych Afric, mijanych wczoraj na remontowanym mostku trasy z Komańczy na Cisną, od załogi klasycznego BełeMWu i nieklasycznego CBx'a ;)
|
1 Załącznik(ów)
Jakiś Kierownik w Mielnie zeszły tydz... ;)
|
Dzisiaj rano przed 7 na drodze pomiędzy Sulęcinem a Wędrzynem widziałem czarno srebrną RD07 bez a, na blachach FSL. Kto to? Na afrimapie nie ma.
|
Cytat:
|
|
Wczoraj przed Nowogrodem wyprzedziły mnie dwie CRF i Tiger. Ja na docieraniu to się stówką turłakem.
|
Zielona RD07 na trasie Tresna - Łodygowice
Akurat w zakręcie był więc nawet nie było jak pomachać |
1 Załącznik(ów)
Lublin, na skrzyżowaniu przy ul. Spokojnej i Ewangelickiej, stała koło brzydkiego GSa:).
Pozdrawiam. Posiedziałem z 15 min ale nikt nie przyszedł. Ładna zdrowa trójka. |
Warszawa, skrzyżowanie powstańców śląskich i wrocławskiej rdo7a szara teraz
|
23.09 około południa rondo w Strykowie.
RD04 w malowaniu HRC jadąca od Zgierza. Kto to? Jechałem z drugiej strony z Żoną. |
Czerwono-czarna NAT + dwa inne adv na gruntówce gdzieś między Parchatą a Zbędowicami wczoraj.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |