![]() |
No tak wychodzi :( sama grzechotka zyklop to w PL z 170pln. Wera Joker z 40pln. Komplet srubokretow to z 180pln. Ale jak sie to raz do reki wezmie to jak ten pierwszy w letnia noc nad jeziorem czycus w zwisie mlody...
|
UWAGA - W LIDL są akumulatorowe lutownice !
|
Ha! Zawsze mnie kusilo to rozwiazanie. Czy ktos z Was uzywal takiego narzedzia? Nie mowie o imitacji z Lidla ale o czyms PRO. czy to robi przy duzych przekrojach czy nadaje sie raczej do plytek drukowanych SMD?
p.s. byl test na YT. nadaje sie to tylko do malych pol lutowniczych - przy auto-moto zupelnie bezuzyteczne. na plus zasilanie bateriami AA a nie zuzywajacym sie zabudowanym aku. |
dostalem w 'prezencie' od firmy duzy zestaw YATO.
strasznie ch... to jest. nikomu nie polecam. kiepska imitacja narzedzi. koszmar. o ten: https://media.castorama.pl/media/cat...250-250794.jpg |
Cytat:
|
po jakims czasie zeznam:
wera knipex king tony sata - tylko wybrane hazet i facom leca na podrobach. bosh i makita nie istnieje. HILTI pisze z duzej litery bo to BOGOWIE. AEG tez pisze z duzej. yato to smietnik. nawet sie ta walizka nie zamyka. knipex king tony wera i mozna robic firme o tak na pol gwizdka - warsztacik jak ktos lubi depress i sie napic :) p.s. BETA przeceniona chinska chujnia |
co do hilti serwis zabija :) bosch istnieje robię tym w przemyśle ciężkim i nikt tego nie oszczędza a działa
najlepsze szlifierki palcowe robią i młotki oraz młotowiertarki maja dwa modele bardzo dobre szlifierek 125 cena adekawatna do jakości prawie 1000 zł za sztukę i to robi ale kto kupi szlifierke za 1000 zł do domu jak w supermarkecie ma to za 120 zł |
ja robilem HILTI z 10 lat temu instalacje w centrach handlowych. szkielet betonowy oblozony szklem. belki twarde jak granit. tylko HILTI dawalo rade. setki punktow w belce itd itp. ceny sprzetu chore. ale czas gonil. mnie nie stac - robilem czyims sprzetem. ale HILTI nie ma konkurencji w niczym. sa z innej galaktyki. skurwensynki.
|
Cytat:
|
http://allegro.pl/skrzynka-z-3-szufl...013579448.html
Ja zbieram kasę na coś takiego. W końcu może będę miał porządek w warsztacie... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:25. |