![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
witam , ogromne dzięki za wspaniale spędzony czas i świetnie zorganizowane spotkanie. Trawka , żwirek , lasek , rzeczka i krowie placki wszystko było super. Dodatkową atrakcją był powrót offem z Paulą ,Grześkiem i Złomem okraszony przygodami . Do domu dotarłem o 21
|
I ja również dziękuję za świetną zabawę oraz zacne towarzystwo.
Miło ponownie obaczyć te same gęby i wychylić małe co nie co :zdrufko::chleje: . Trasa na wypasie, zwłaszcza polany :bow: oby tak dalej bo gdzie jak nie na Podlasiu !!? Do zoba na wiosnę :) |
Składkę już opłaciłem, jakoś na miejscu nie natknąłem się na zbiórkę ani info...mój błąd. :bow:
Moje fotki: https://picasaweb.google.com/majki601/VIIIPodlaski :) |
Hej, i z mojej strony wielkie dzięki - super organizacja, ekstra impreza.
|
1 Załącznik(ów)
Muzeum... zwiedzający byli bardzo aktywni :haha2:
(osiołek mu nie wystarczył :)) |
tu jeszcze filmidło naszego kolegi z podlasia z przeprawy przez rzekę
http://www.youtube.com/watch?v=ta5nwGYaeys |
Pod wszystkimi pw. opiniami nt. Rajdu, Organizatorów i Uczestników podpisuje się kompletem kończyn. Wielki szacun i uznanie! Dzięki również Wasilowi i Qbie za miły komentarz na mój temat. Jakimś cudem udało mi się nie zrobić "schabowych" z mojej "Camelki" i pasażera, choć przy tak ograniczonym balansie i sterowności wielokrotnie byyyło blisko... Dzięki również Kolegom którzy wydobyli mnie z chyba najgłębszego dołu w rzece w jaki się "celowo" wpierd... -gdyby nie Oni, koczowałbym tam do dziś! Dzięki za atmosferę i specyficzny "Africa'ński" klimat, i w ogóle ZLOT -który stał sie dla mnie ukoronowaniem sezonu. Życzę Wszystkim powodzonka, szerokości, przyczepności, iiii... do zobaczenia znowu... -Mariusz. / Ps. Jakieś tam fotki zapoda kol.Piotrek jak tylko się zarejestruje, -ja jeszcze jestem zbyt upośledzony cyfrowo. Mam nadzieję że choć ten tekst (moja premiera) powędruje we właściwe miejsce a nie gdzieś w zaświaty!
|
Mariusz, ogrzewacze się sprawdziły ?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:23. |