![]() |
Niedziela koło południa miejscowość Ostromęczyn DK19. Ktoś na pięknej trójce jechał w kierunku południowym, podejrzewam że to Majo wracał od Wasila, ale nie zwróciłem uwagi na kask ;)
|
Cytat:
Pozdrowienia. Dzida :) Ps: odpisane dopiero teraz bo teraz dopiero zobaczone :D |
31.07 Przejscie w Muszynce dwie afryczki i Trampek wracaly do PL ja w druga strone w GVI
|
Mielno deszczowe, nowa Afra
1 Załącznik(ów)
Widziana na parkingu pod Biedronką.
Wersja z DCT, halogenami, szarymi gmolami i szosowymi oponami. Obok fazerka, wiadro, fujara i 2 inne. Wszystkie obładowane tobołami. Suchego powrotu życzę. ps. z bliska afra jeszcze ładniejsza :) |
Centrum Wielgomłyn- nowa czerwona w manualu z gmolami i haloganami w towarzystwie jakiegoś nakeda.
Tablice rejestracyjne W.... Pany pogubili chyba drogę bo medytowali chwilę na parkingu |
Dziś z Katowic - XR i Trampek z kierowniczka. XR przepiękna!
|
.
Krakow ul. Kobierzynska z Roztworowskiego. 4,08.16 biala 07 godzina 6:40, piekna. Przez nia prawie w autobus wjechalem.
|
Przedwczoraj na trasie lublin warszawa africa + super tenera pomachane i odmachane, pozniej w piasecznie mijałem ladna 07 pzdr
Żołty gs :rolleyes: |
|
Nowa Afra czerwona w towarzystwie nowej chyba Tersy na skrzyzowaniu ul.Jurajskiej i ul.Okiennink w sobote około 13. Pomachane nie odmachane, ale lecialem puszką 4x4 ( Patrol).
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:57. |