![]() |
I trochę fotek
https://picasaweb.google.com/1168342...eat=directlink |
10 Załącznik(ów)
No i ja wcisnę troszkę fotek
|
Cytat:
|
Odnośnie Damy Trytykowej chciałbym złożyć oficjalne oświadczenie ze nie miałem nic wspólnego z jej wybrykami i proszę mnie na przyszłość nie inputowac jak za rentke się nie złapie
|
Dzięki wszystkim za zabawę. Szczególnie Frogowi za eskortę do namiotu i rozpakowanie śpiwora. Brygadzie bobrowej za wspólny wyjazd. Młodemu za zdiagnozowanie niedomagań motocykla. Natomiast dama trytytkowa ma w ryj:Sarcastic:
|
Wyjazd jak zwykle w pyte :D. Towarzystwo i organizacja super. Byle do jesiennego:)
|
Ja również podziękował za mega zabawę. Szacun organizatorom za chęci tworzenia tej imprezy. Szczególne podziękowania Markowi, Zbyszkowi i Sebie za pomoc na trasie w usunięciu niedomagań motura. Pozdrowienia Damie Trytytkowej, która nawiedziła nasz namiot. Wyraz twarzy Seby z coraz większymi oczami, gdy natura wzywa a zamki nie chcą się otworzyć, bezcenne. :bow:
Oby do jesiennego. |
Zazdrość to ponoć paskudna rzecz, - ale jak Wam tu nie zazdrościć uczestnictwa w TAAAKIEJ imprezie, eeeech... :drif:
Już z samych fot bije taka energia że klawiatura kopie! :D Dawajcie filmiki, dużo filmików, - mam nadzieję że te z wokalem też jakieś są...:kumbaya: :p Pozdrowionka.. |
Dzięki wszystkim za extra impreze motocyklową, klimat i ludzi którzy dali sporo pozytywnej energii !
Dzięki również za trase powrotną i paliwo na granicy :D Do następnego! Tylko po powrocie ciężko się odnaleźć ... |
Dzięki organizatorom za wspaniałą imprezę, wszystkim uczestnikom za klimat i towarzystwo a w szczególności dla Sosny i Zbyszka za pomoc w wymianie dziurawej dętki, Markowi za organizację łyżek montażowych i temu kto ich użyczył. Dzięki za pomoc i za całą resztę:bow:. Pozdro. Do następnego.:at:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |