![]() |
No to dziękuje wszystkim za miło spędzoną sobotę.
Traski OFF i ON bardzo sympatyczne Fajny sokół Rowery - trochę inne niż wszystkie A Kazik jak to Kazik Zabrakło mi tylko czasu na :chleje::zdrufko::kumbaya::beer2: plus taki, że nie boli mnie dziś głowa :) Dzięki dla oragnizatorów. Do następnego razu... |
Grzesio, mordo, całyś?
|
Melduje iż wróciłem w całości do domu.... :)
Ktoś mi kurw:mur: radio ściszył i zorientowałem się dopiero pod domem :mur::p :haha2: Miło było,wreszcie Was poznałem... Do następnego! |
I my się meldujemy.. w kpl. cali i zdrowi................
Oficjanie i prywatnie dziękujemy za onanizacje.. :Thumbs_Up:eeeeeeeeeee organizacje na zakończenie będziemy już w 4 -kę.. także ciocie wujowie , szykować się A mój syn dostał wścieku z tymi motocyklami. dzisiaj jeszcze byliśmy na Imprezie BP także masakra bo znowu na AT kazał się pakować.. |
Ja też się melduje..
Jechałem w końcu sam, bo za Grzesiem nadążyć, to trzeba się naprawdę sprężać, a mnie się nie chciało :) Dziękuje wszystkim za imprę, cieszę się, że Was poznałem. Dla organizatorów: :bow::bow::bow::bow::bow::bow: Do następnego razu |
Cytat:
Ja bym się cieszył że na AT a nie na jakieś ścigacze... będą z niego ludzie! :p Czekamy na fotki (szczególnie z wodowania!) :) |
my także dotarliśmy szcześliwie do domu.
dziękujemy bardzo za super spotkanie. zakwasy bede miał przez tydzień. ci co karmili naszego psa kiełbasą mają w ryj!! po drodze takie miał śmierdzące "wiatry" ze musieliśmy sie zatrzymywać i wietrzyć samochód. ;) tu zdjęcia z imprezy http://picasaweb.google.com/dziadbarowy/ATAPWilga# |
Zajefajnie Bylo...dotarlem Caly;) Dzieki Wszystkim Za Tak Wspaniale Spędzony Czas...no I Za Tańce Oczywiscie;) Jestescie The Best;)
|
Cytat:
BTW: Szkoda, ze nie moglem zostac w sobote :mur: Miejsce bylo fajne, ludzie jeszcze fajniejsi :Thumbs_Up: |
Pindor z Sumem się meldują w doma cali i zdrowi. Szacun dla łorganizatorów.Dzięki.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:22. |