![]() |
R niop, wyglada całkiem inaczej niż stara R-ka
|
Wygląd zdecydowanie na plus. Zapowiada się petarda.
|
Tyle , ze ustawień więcej niż w starej
1. Mapy zapłonu 2. Reakcja manetki gazu 3.stopnie uślizgu tylnego koła Pewnie dongle bezwzględnie konieczny bo ustawienia w standardów będą się kasowały po wyłączeniu zapłonu |
Konkret sprzęt. Chyba pora przeczyścić garaż .....
Jeżeli faktycznie potrafi być łagodny jak w przypadku SAS 2021 to będę miał zgryz :). |
U mnie od dwóch lat 1290R..i już nie raz wspominałem że to normalny motocykl którym da się spokojnie jechac na grzyby. ;) No może nie na SPORT mapach bo nieco wyrywny się robi ale na ROAD czy RAIN to nudny się robi jak nowa Afryka..:D
Po odkręceniu powyżej 5k obr i trzymaniu go tak, to robi się zwierz..:Thumbs_Up: Ten nowy fajny, tylko w walce z normami i masą podobnierz KTM schodzi teraz z grubością elementów i pytanie czy to w jakiś sposób przełoży się na jakość motocykla. Tutaj jest o tym kilka słów ( https://www.youtube.com/watch?v=bm-UnTxSgGs) Ale z drugiej strony nie każdy wie, że jeśli serwisuje się motocykle w serwisie KTM można wykupić gwarancję na kolejne lata użytkowania motocykla. Śmieszne koszty a sen spokojny i banan podczas jazdy:Thumbs_Up: ;) |
Cytat:
|
No i do tego sie przydaje. To nie są pieniądze wyrzucone w błoto. Co nie? :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Myślałem o S, a w sumie padło na R bo... duże koło, często bokami latam, a S daje komfort na ON dzięki autamatycznemu zawiasowi. Ja swoją Rkę raz ustawiłem pod siebie i tyle. Ręczna zmiana ustawień zawiasu to 5 minut z szukaniem kluczy..;) Musisz moto dobrać pod siebie.:Thumbs_Up: |
S 2021 Boski:drif::drif::drif: nawet nie ma co dyskutować!!!
Macie pomysł jak zdobyć kasę na jego zakup? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:57. |