![]() |
A co w tym złego? Właściciela wola.
|
Dobre do przeprowadzki nie trzeba Vana
|
Cytat:
Co do At z remorka, ewidentnie przesiadka z goldasa ;) |
Wózek odstawia na campingu i heja w szutry. Potrzebna przyczepka bo wyjazd na całe lato:) Szczęściarz:)
|
Cytat:
|
Mechelinki są super, lubię tam wpadać, szczególnie jak jest pusto. ;)
Kuba, offy też? :at: Skąd startujesz? Co do chwalenia swojego...nie zgodzę się, dla mnie afra to najlepsza opcja na dziś dzień. Miałem kilka innych 'popularnych' sprzętów (dr650se, 690r, 990s) i jakoś ich nie chwaliłem zbytnio, co nie oznacza, że dla kogoś innego nie mogą być mega. Miały swoje plusy, ale dla mnie bilans i tak był ujemny. Miałem też kontakt z trampkiem, xtz750, xt660z, gs800, gs12lc i wogóle mnie nie porwały. NAT to świadomy wybór i chłodna kalkulacja, ale jest naprawdę fajnie. I nikogo do niczego nie namawiam. A i narazie jedyne zagrożenie na horyzoncie to T7...790 mnie rusza... ;P |
Byłem w Mechelinkach parę tyg temu. Szczęśliwie nie było tam ludzi bo juz po sezonie i można było naprawdę fajnie się pobawić. Mam kolegę, który mieszka na wjeździe (od Jabłoniowej) i opowiadał mi o szaleńcach nie mogących spokojnie przejechać od asfaltu do końca zabudowań. Trzeba pamiętać o ludziskach tam mieszkających:)
|
Możecie podesłąć jakieś GPX okolic Mechelinek -Wejcherowa , czy w ogóle w Pomorskim
|
1 Załącznik(ów)
zaparkowana
|
Dzisiaj dopiero, po 2 latach odkrylem, że w afryce zajebiscie wchodzą biegi w górę bez sprzęgła, pewnie w dół też, ale jeszcze się boję hehe. Zajebisty taki reczny quickshifter 😁
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:20. |