![]() |
Odwiedził mnie kurier . polarki pierwyj sort , miód - malina . Dzięki .:bow::Thumbs_Up:
|
Mam i ja, czerwony, podoba mnie się bardzo....wykonanie itp miodzio.
M na 178/86kilo/107 klatka jest w sam raz, nie krepuje ruchów przy ramionach, nie obciska ale i nie lata. Jakby kiedyś jeszcze był podobny projekt to bym wydłużył rękawy o 1-2 cm- ale te teraz też dają rade. Reasumując zadowolony jestem bardzo. |
Moje przyszły. Niestety w domu będę dopiero w środę.
Bardzo jestem ciekaw! |
Czy można się jeszcze zapisać na polar czy już za późno?
|
Cytat:
|
Polarek doszedł i jest w dechę. Piszę się na jeszcze jeden jak coś.:D
|
Mojego jeszcze nie ma (przelew zrobiłem) - jaką firmą jest wysyłane ?
|
Jak wybrałeś tak ślemy.
Mógł też jeszcze nie wyjść. Kolory schodziły różnie. |
Spokojnie. Produkcja już zakończona i paczki w większości już nadane.
Osoby, które mają nadane paczki Pocztą Polską w czwartek, ma problem ze względu na awarię PP w Warszawie i mogą mieć przedłużenie, bo Pani wczoraj na poczcie mówiła o tym. Ale sprawdzałem numery listów i dziś już mają wydane dla listonoszy. A wczoraj nadane też już dziś wydane listonoszom. Różnica 5 dni, a w tym samym czasie roznoszą... PS zachęcałem do kuriera, bo z instytucją PP czasem bywa ciężko i zawsze potem nerwy. Jak ktoś coś potrzebuje się dowiedzieć śmiało można pisać, podam numer przesyłki, ale i to nie pomoże w przyśpieszeniu... |
Polarki doszły, są super. Niemniej zachłannie kupiłem dwa a wystarczy mi jeden. Dlatego jeżeli ktoś się zgapił i nie zamówił na czas to jeden czarny rozmiar M jest do odstąpienia.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |