Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Afryka dzika..... Poznań - Cape Town 2008/2009 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=47)

wieczny 29.12.2008 12:24

Trzymamy za Was kciuki! Ciekawe jak tam sylwestra będziecie obchodzić :)?

chomik 29.12.2008 12:57

Cytat:

Napisał hubert (Post 37043)
Chomiku a jak wam święta minęły w tych odległych krainach ? Choinkę i karpia wy mieli ?? :D

Nic nie mieli olal choinke i karpia :) caly dzien smigalismy po wydmach motocyklami... a pierwszy i drugi dzien swiat grzalismy juz w kierunku RPA :)

Cytat:

Napisał wieczny (Post 37050)
Trzymamy za Was kciuki! Ciekawe jak tam sylwestra będziecie obchodzić :)?

Sylwestra spedzamy na plazy u naszego przyjaciela z trasy Johana, ma camping polozony tuz przy oceanie indyjskim.... piekne zielone wzgorza i plaze oraz wielkie fale na ktorych mozna surfowac... raj...
Na capingu bedzie specjalna impreza ma byc duuuuzo browca i innych przyjemnych rzeczy ;D
Jest tez darmowy net satelitarny jak widac :)

wieczny 29.12.2008 13:07

No proszę :). A jaki browiec? Piłem kenijskie wino Papaya i ekhm... no... wlewało się lepsze :D.

JareG 29.12.2008 13:09

Cytat:

Napisał wieczny (Post 37056)
Piłem kenijskie wino Papaya i ekhm... no... wlewało się lepsze :D.

Moja lepsza polowa kiedys kupila sobie krem/balsam czy cos takiego o nazwie 'Papaya'.. straszne gowno to bylo :D

chomik 29.12.2008 13:11

Cytat:

Napisał wieczny (Post 37056)
No proszę :). A jaki browiec? Piłem kenijskie wino Papaya i ekhm... no... wlewało się lepsze :D.

Kenijskie to kupa... najlepsze sa etiopskie StGeorge, dobra jest tez Sakara egipska, w Rpa to do wyboru do koloru jak w Europie pelno Carlsberga...ale pijemy co najtansze w koncu Polak nie swinia wszystko wypije...
Rpancy sa tacy jak Polacy duzo pija i bawia sie na maksa takze dobrze sie dogadujemy :D

wieczny 29.12.2008 13:17

Kuuurde ale fajnie :).

puszek 29.12.2008 13:31

hej Chomiku jak wam sie spisały maszyny , były jakies powazne awarie? Jak tam stelaze a la Podosek? Wytrzymały obiązenie? A kufry Bonjoura?

hubert 29.12.2008 14:05

Cytat:

Napisał chomik (Post 37054)
Nic nie mieli olal choinke i karpia :) caly dzien smigalismy po wydmach motocyklami... a pierwszy i drugi dzien swiat grzalismy juz w kierunku RPA :)

Kurza dupa też wolałbym tak spędzić święta zamiast wielkiego obżarstwa i wylegiwania się przed TV.

Marcin SF 29.12.2008 15:30

ja tam w święta spędziłem 3 godziny na obżarstwie i 9 godzin w terenie (w rozbiciu na pierwszy i drugi dzień świąt) :rolleyes: :D No na pewno nie było tak ciepło :cold:

zazdroszczę opcji sylwestrowej. Piwo plaża ocean i duże fale. 3mcie sie i najlepszego na nowy rok :beer2:

chomik 29.12.2008 21:07

Cytat:

Napisał puszek (Post 37060)
hej Chomiku jak wam sie spisały maszyny , były jakies powazne awarie? Jak tam stelaze a la Podosek? Wytrzymały obiązenie? A kufry Bonjoura?

Jakis powaznych to nie bylo :) u mnie pompa ale teraz jade na etiopskiej Tiger sie zwie i kosztowala cale 90 zl.... :) i jest gitara. Jako najlepsza pompe stosuje sie podobno w AT Facety, taka pompe wstawil gosciu ktory robil upgrade moto Johana (koles pracowal dla Ohlinsa i AfricaQuens i przygotowyal motocykle do Dakaru-Niemiec jaskis)
U mnie wali lozysko glowki ale da rade no i jakas guma jedna druga i pare pierdol w stylu mlody niedokladnie wtyczki podlaczyl... . U Kalinskiego zjebali przerobki wydechow i sie upierdalalo, obcieralo i trzeba bylo przerabiac (przez to nie mam tylnego hamulca bo wydech uszkodzil mi przewod) generalnie nic strasznego, odpukac....
Stelaze pancerne jak mowil Podos, daly rade...
Kufry wytrzymaly zarowno moje wyjebanie jak i Mlodego ale mocowania to polecialy na szczescie latwo daje sie je reanimowac.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57.