![]() |
marekw a do jakiej grupy był zapisany syn? bo jeśli krajobrazowej to mógłbym wskoczyć do niej za niego.Jeśli tylko organizator zaktualizuje liste:umowa: i wciągnie mnie na nią to nie ma najmniejszego problemu z rozliczeniem się na miejscu:Dwysłałem mu PW ale jeszcze zadzwonię zaraz aby się upewnic
Wysłałem do Ciebie zapytanie na PW |
Cytat:
|
Oddam opłacone miejsce w namiocie, trochę nam się pozmieniało i Żona musi zostać z Młodym.
pozdr, laska |
Uwaga - ponieważ w ostatniej chwili z udziału w zlocie zrezygnowało trzech Niemców istnieje możliwość wskoczenia na ich miejsca. Osoby zainteresowane proszę o kontakt z Fassim - on udzieli dokładnej informacji (rodzaj kwaterunku, ew. grupa tematyczna w sobotę) i przyjmie wpłatę na miejscu.
I to by było na tyle. |
Witam,
jak Jochen wspomnial sa juz tylko 2 miejsca wolne od niemieckich gosci. Ogloszenie wisi tez na niemieckim forum, wiec kto pierwszy ten lepszy. Platnosc gotowka w EURO przy wjezdzie na zamek osobiscie w moje rece + info dla mnie i dla Jochena poprzez priv. Jestem do srody popoludnia dostepny online, pozniej mozna mnie znalezc juz tylko na zamku. pozdrufka fazi PS. Miejsca Niemcow poszly. Zostalo jeszcze miejsce laski. |
Chyba nie jasno to napisałem. Ja jadę, chcę sprzedać miejsce Marty, żony swojej osobistej, Ona zostaje.
pozdr, laska Cytat:
|
Witam panów,
wbijam się za MARIO nr.157. jeżeli można to mała zmiana - trasa w krzokach. Jeśli się nie da tyż sobie poradzę :D pozdrawiam i do zobaczenia. Oooo lista już po - update - a ja się produkuję :) |
Uważam się za należycie przygotowanego...:D
https://lh3.googleusercontent.com/-N.../s288/yy01.jpg :hello: |
Tyle Sprite'a to chyba nawet koń nie wypije :D :D
|
Jeszcze jutro tyko po dętki skoczę, cytrynówkę na ostro doprawię i w pniątek z samego rana na:at:.
Ps. czy pogodę kto zamówił, bo mnie baba straszy, że jakoweś załamanie pogody ma być?? prawda to, czy to ona jaka załamana. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:26. |