![]() |
|
Zna ktoś tego Kaciora?
http://olx.pl/oferta/ktm-lc8-990-adv...tml#9ce0e266db |
Pojeździłem dziś po raz pierwszy elektrycznym katem , niesamowite jak to wymiata , słychać tylko łańcuch silnik praktycznie nie wydala dźwięków , 40 minut robi na jednym ładowaniu i cały czas ogień .
|
Dlaczego lubię KTM-a? Dzisiaj pierwszy raz śmigałem swoim EXC 200. Oj adrenalina tryskała:) Niesamowite wrażenia, mnóstwo frajdy. Miejsca, których nie dałem rady ogarnąć na ttr, pokonywałem bezproblemowo. Banan z twarzy nie złazi:)
|
Adam, producent podaje 45 minut. Wiec albo klamie albo przesadzasz z manetka ;-)
|
1 Załącznik(ów)
yyy apropo ogłoszenia wyzej moze ktoś wie co to za opony???
|
1 Załącznik(ów)
achh ten pomarańcz:D
|
Cytat:
myślę że tak, że znam człowieka który go miał , lub jeszcze ma... niestety sprzęt widziałem ze 2 razy w życiu niewiele mogę powiedzieć Gość miał ksywę.Micro, był na forum ADV zarejestrowany, od roku go nie widać w tamtym roku na wiosnę miał go już sprzedawać bo miał nabyć chyba R-kę to jego drugi LC8 a miał być później 3. latał nim po szutrach i asfalcie, raczej nie przesadzał z terenem podróżował nim więcej nie powiem bo nie wiem :) |
W 40 minut to baterie zjada zawodnik , mi starczyło na godzinę jazdy . Wszystko fajnie tylko cena zabija 8 tysi moto + 3 tysie akumulator i ładowarka .. Podszedłem do tego żartobliwie bo myślałem że to będzie robiło podobnie jak elektryczny skuter a tu niespodzianka .
|
Cytat:
patrzę z radością na te konstrukcje jako maszynki do zabawy w lesie, bez większych problemów :) |
A Dzik od Micro nie miał wysokich gmoli, takich pod reflektor?
Ale jeśli to jego i nowy właściciel nic nie popsuł to kat był w bardo dobrym stanie, sam go miałem kupić, ale nie wyszło z przyczyn nie zależnych od KTM'a :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:38. |
|