![]() |
Cytat:
|
My też się meldujemy i dziękujemy za gościnę, organizację i w ogóle :bow:
|
Wiejskim zwyczajem też coś napiszę , żeby wiedzieli Ci co im krwi napsułem, wódkę wypiłem, zjadłem karkówkę a na koniec sprzątnąłem z przed nosa nagrodę w najszybciej rozwijającej się kategorii offowej:haha2:
Dzięki |
I ja też w domu,było zajefajnie,podziękowania dla wszystkich :bow:
|
Tez dotarłem do domu, było jak zwykle super, ludzie potrafią stworzyć taka atmosferę, ze człowieka z kapci wyrywa. Wytanczylam się, wysmialam, spotkałam tych na których mi zależy, poznałam nowych, serce nadal się raduje tymi zlotowymi doznaniami. Dziękuje Wam wszystkim za to spotkanie. Pozdrawiam rownież dwóch ginekologow, przyjmujących w damskiej toalecie... dziękuje za wspaniała imprezę naszym szanownym organizatorom, było super.
Macius |
:dizzy::D
|
Meldujemy, że dotarliśmy po 7 godzinach jazdy. Było ekstra, pokonałem znów swoje granice w naszym sporcie narodowym. Fajnych ludzi poznaliśmy i ten klimat... Poza tym Śląsk to samo zło! Tych dwóch znów to udowodniło ;) Dziękujemy organizatorom za super imprezę!
Węgrzyn i Justyna. |
podziękował, przeżył, dojechał..
- jakimiś zdjęciami się pochwalą? jajecznica na koniec uratowała reputację tego zlotu:) (- choć wybuchła mi z dupy 40 minut później) no ale cacy było i do zo ba na izi.. |
W domu...... znowu zmokłem fatum jakieś czy co pozdro....
|
Dojechałem,offa wygrałem ,w Licheniu byłem.
Wszystko poza offem to prawda:-)))))))))))))))))))))) ps. Podziekowania dla onanizatorów |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |