![]() |
Cytat:
|
...Tak,tak, sprawdziły się. Chociaż całą niedzielę wędrowałem na mokro to przynajmniej choć trochę na ciepło i może dlatego paluchy czy paznokcie mi nie poodpadały! DZIĘKI!
|
Przyciągną,przyciągną, i to nawet w większym stadzie, -DZIĘKI... A propos, nie robicie tak czasem powtórki za tydzień???
|
Mata i oglądajata :D
|
20 Załącznik(ów)
Ja również chciałbym wyrazić swoje wielkie uznanie za to spotkanie, które odbyło się w nad wyraz kulturalnych warunkach.
Ach, to Podlasie!!! Załącznik 34880 Załącznik 34864 Załącznik 34877 Kultura! Nie jakieś tam gminne sranie w krzakach! Załącznik 34881 Sołtys z Sołtysową zapraszają do chałupy: Załącznik 34886 Załącznik 34883 I ci prości Podlasiacy! Załącznik 34866 Co za kultura! Jak magnes, przyciągnęła gości z dalekiego Gutentag. Piter i Mariusz :) Dobrydzień :) Załącznik 34867 Czas upływał śpiewająco, rytm zapodawał miejscowy Rolnik K: niby z wierzchu zwykły chłop, a jakie wnętrze! Nieoszlifowany diament! Ale gdzie był Czesław? Załącznik 34884 Załącznik 34868 O wiankach z macierzanki Załącznik 34869 dziewczyny śpiewały sopranem Załącznik 34870 chłopaki o kwitnącej kalinie tenorem. W takiej atmosferze, niektórzy z gości niespodziewanie odkrywali w sobie muzyczne pasje Załącznik 34871 i zacisze staropodlaskiej chałupy wypełniało się po brzegi MUZYKĄ z regionalnym zaśpiewem. Tego wieczora nie jeden jeszcze instrument radośnie pobrzmiewał pod naszą strzechą Załącznik 34885 i tak całą noc Załącznik 34872 do rana Załącznik 34873 i cały następny dzień. Kolejny wspaniały wieczór przy świecach z wosku pracowitych podlaskich pszczół z kwiatów i ziół niespotykanej gdzie indziej urody uzupełniały siermiężne trunki Załącznik 34876 Załącznik 34887 popijane z Podlaskiego Naczynia Braterskiej Miłości i te zakąski... Załącznik 34874 Dwóch nocy nie stało na zgłębienie tej dawki kultury. Opasłe księgi i albumy czytaliśmy jeszcze do południa w niedzielę. Załącznik 34875 Bardzo dziękuję za wspaniałe spotkanie. Następnym razem przyjadę z żoną, teściem i teściową, niech i oni zobaczą i się uczą kultury od Mistrzów Nastroju. Do widzenia!!! |
hehehehe ATomek pięknie przedstawiłeś atmosferę na Rajdzie, chyba jeden z najkulturniejszych Rajdów :D
|
aż mnie się słoniny z cebulom zachciało. ummmmmmm
do tego ciemny chlieb kyrie elejson!! |
Witojcie, dzięki za super zabawę i za to że ugościliście mnie jak swojego na rajdzie. byłem u was pierwszy raz i nie wiedziałem co to będzie, ale już wiem, przygotowuję się na przyszły rok ale z swoją maszyną. we dwóch daliśmy radę ale następnym razem spróbuje na swoim sprzęcie, opony do fazera już zamówiłem ciekawe jak będzie sobie radzić w terenie... Wielkie podziękowania dla organizatorów proszę częściej takie rajdziki urządzać. Wrzucam na razie tylko foty ale jak będę mieć więcej czasu to i filmiki się ukarzą. Pozdrawiam Peter
https://picasaweb.google.com/1134472...IIRajdPodlaski |
Udostępnij album bo link nie lata ;)
|
Już lata :):at:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:33. |