![]() |
Impreza super.
Gratulacje i podziękowania dla Organizatorów.:bow: Bardzo żałuję, że nie mogłem zostać do końca imprezy:( |
Lata lecą, zloty, wzloty i upadki. Offowe również. Unikając tych ostatnich zaliczyliśmy udany weekend w Białej wśród ludzi o równie zakręconych upodobaniach. W związku z tym dzięki dla uczestników za możliwość spotkania się z Wami a szacunek dla organizatorów. Dużo zdrowia dla Thorgala77-Kamila. Ps. Proszę o przepis na smalec:)
|
A mnie TAKA imprezka ominęła :mur::mur::mur::mur::mur: :mad:
Ale następnom razom nic nie będzie ważniejsze. |
Smalec
Cytat:
Brzuszek 4kg Cebula 3kg Jabłko 2kg Jogurt Śmietana Przyprawy Fajnie, że smakowało :) |
to ja też chciała podziękować...jeszcze trochę zmęczona i plecy bolą, ale to znaczy że zabawa była przednia :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::bow:: bow::bow::bow:
dzięki dla onanizatorw i wszystkich współuczestników tego szaleństwa :D:D:D kolejny beztroski weekend i od razu lepiej :D:D:D:D tu som moje jakies popstrykane https://picasaweb.google.com/A.D.bab...eat=directlink PS. Thorgal wracaj do zdrowia jak najprędzej :Thumbs_Up: |
Kurde Baba na tych fotkach to tylko Ty ładnie wyszłaś ...
|
Baba zawsze wychodzi najładniej...a poza tym to wszyscy na tych fotkach jakoś tak grzecznie przy stolach siedzą, albo w lożkach ( tak Gerard)..jak na zlocie emerytów i rencistów:D
|
3 Załącznik(ów)
Jeśli komuś nie pasowała muza to pretensje do DJ. BABY
|
Ja nie widziałem tym razem żadnych muzycznych malkontentów. Może nie zawsze była to muza z najwyższej półki ale większość i tak była w stanie, w którym nie wpuszczono by ich do filharmonii :D
|
A mi BABY muza pasuje i nie karmić troli :D!! Przynajmniej dziweczę się przygotowało - lapek, torba i dokumenty do tego, poza tym ciężko się za nią biega ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:59. |