![]() |
orzep
Bardzo przykro -zciska gardło ta wiadomość
|
Kondolencje dla Rodziny i Przyjaciół.
Żegnaj. |
Cytat:
Czy organizujemy wspólnie jakiś wieniec od forum? Może ktoś z grupy wrocławskiej mógłby się podjąć i temat w piątek z rana zorganizować? Trudno tak leciec kilkaset kilometrów z kwiatami w kieszeni. |
Cytat:
|
Spoczywaj w pokoju KOLEGO,
|
żegnaj
|
Dziękuje wszystkim za ciepłe słowa o moim Bracie ORZEPIE. Wiele to dla mnie znaczy. Myślę że patrzy na nas teraz z góry i uśmiecha się...
Jak miałam 7 może 8 lat posadził mnie na motorynkę, pokazał jak ruszyć no i ruszyłam. Kurczę zapomniał jednak pokazać siostrze jak zahamować. Biegł chwile przy mnie i krzyczał ale byłam tak przejęta jazdą że nic do mnie nie docierało. Dojechałem do końca osiedlowej ulicy ok 800 m i udało mi sie zawrócić. Danko na szczęście złapał mnie na powrocie ;-) Zawsze był przy mnie i pilnował by nic złego mi się noe stało. W każdej sytuacji mogłam na niego liczyć. Mimo iż dzieli nas 9-cio letnia różnica wieku zawsze rozmawiał ze mną jak równy z równym, traktował jak dorosłego... Danko często odbierał mnie z przedszkola, przyjerzdzał po mnie komarem na pedały... Przez nasze domowe podwórko przewinęło sie wiele jego motocykli: Komarek na pedały WSK 125 WSK 175 CZ 350 MZ-ETZ 150 MZ-ETZ 250 Jawa z koszem 350 - często mnie w nim woził Jawa Twin Sport 350 GSX-R 750 Yamaha YZF EXUP 1000 INTRUDER 1500 Hayabusa 2002r Hayabusa 2008r BMW GS 1250 zawsze powtarzał że ma u niego dożywocie... ORZEP robił to co kochał i wiem że jest szczęśliwy. Danko zawsze był, jest i będzie moim bratem o przyjacielem. ORZEP nie odszedł, wyruszył w swoją podróż a my dołączymy do niego, każdy w swoim czasie... Braciszku Kocham Cię i teraz już zawsze będziesz blisko mnie - siora Agniecha "Agata" - tak mnie zwał |
Po tygodniu niebytności na forum otwieram dziś forum i zamarłem widząc szarość. Pierwszy kliknięty wątek sprawił, że smutek przybił mnie do fotela.
Trzymaj się przyjacielu. Najszczersze kondolencje dla rodziny. |
Żegnaj Czarny Bracie.
|
Znów kolor forum, którego nienawidzę...
Spoczywaj w pokoju Bracie.... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |