![]() |
1 Załącznik(ów)
Super..wszystko ładnie widac .Dzieki.
Dodaj jeszcze skrót od granicy do Wierchu Orowego - omija to pierwsze błoto obok cerkwi na wzgórzu. Super dla cięzszych i lekkich motorków.. Trzeba sie zgłosic do straży granicznej UA i sie zameldowac ,bo to wzdłuz granicy jest droga. |
"Panowie, właśnie dzwoniłem do agro Na zamłyniu (dzięki voxan :bow:).
Pani Danusia ma jeszcze 10 miejsc noclegowych (35 pln) z możliwością zostawienia lawety/busa. Śniadanie 10 pln. I to wszystko z dojazdem offeeeem (!!!) 10km na samą granicę...;) " Dzięi za info ... się zarezerwowaliśy z śniadaniem :) PiotrVN Krzyżak ale Gospodyni stwierdziła iż z przyczepą to ostatni bo miejsca więcej nie ma ... ale jak kto ponegocjuje ...bo miła kobitka to kto wie ... |
1 Załącznik(ów)
Czy ktoś ma połączone (kolorami) i pokrojone (ilość punktów) pod 60CSx ślady na Borżawę ?
Pokroiłem pod 60CSx piątkowy dojazd i niedzielny powrót ...w załączniku Wygląda dobrze ale NIECH KTOŚ SKONTROLUJE (250 pkt trasa i ślad też 250 pkt) Załącznik 57923 |
Czy ktoś mógłby posklejać HARD z piątku i soboty w dwa całe tracki gotowe do wrzucenia na garmina ?
Z góry dzięki |
Czy traki z wiosennej edycji pokrywają się z jesienną?
|
Dzięki Mikelos :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
puszek możesz coś napisać więcej o tym zjezdzie co kończy się w miejscowości Bystryj? Jak to wygląda pod afrykę?
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Kurcze strasznie mieszają mi się te tracki.
Ponawiam prośbę aby ktoś skleił HARD w dwa tracki na piątek i sobotę gotowe do wrzucenia na garmina. Lub podpowiedzcie jakim programem to ogarnąć ? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:06. |