![]() |
Dzięki organizatorom i uczestnikom impreza była udana:Thumbs_Up:
Może są jakieś zdjęcia z wręczenia nagrody, lub losowania?:) |
|
Szkoda że nie dotrwałem:o:D:haha2:
|
dawno nie widziane tfaarze :D mogłem wpaść choć na sniadanie :D
|
Drogi Zbyszku zdjęcie losowania wspaniałego tłumika WYPRODUKOWANEGO PRZEZ CIEBIE
znajdziesz w Misiaka zdjęciach(otwórz),a szczęśliwcem który wylosował jest wygłuptas w okularach i brudnej koszulce z napisem ..ADEMY z 6 zdjęcia które zamieściłem o 16'04. . DZIĘKUJEMY ZA DAR- wszyscy mówili że ma piękny dźwięk. CIAŁ |
Zbyszku dodam jeszcze że na 3 zdjęciu z tej samej godziny zobaczysz innego żartownisia który chce choć chwilkę potrzymać TO DZIEŁO.
CIAŁ |
Dzięki wszystkim za zdjęcia z imprezy szczególnie z tych miejsc i zdarzeń których nie mogłem osobiście z oczywistych powodów widzieć. I tych których nie dane było zapamiętać.
Organizatorom wielkie dzięki za ogarnięcie tego co z natury nie do ogarnięcia. Wszystkim obecnym za wspaniałą zabawę. Do wiosny już tylko 8 miesięcy |
Było zajebojiście, dzięki wszystkim a orgom to już w ogóle.
P.S. Klimatyzacja w pokojach działa bez zastrzeżeń, podobnie jak podlaski bimber :) |
Kurcze to było jakieś losowanie?:mur:
|
Dzięki orgom za imprezę,Atomkowi za opowieści z podróży i wszystkim innym z którymi udało się po dyskutować :zdrufko::zdrufko::zdrufko:.Dzięki także nextowi za offa :at::at::at:.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |